Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Il Fanale

Blandt de vigtigste og bedst kendt i Italien inden for belysning design, håndværk på lygten har specialiseret sig i design og fremstilling af lygter, lanterner og antikke lamper. Der er mange samlinger i øjeblikket i katalog med modeller spænder fra industrielle stil lamper på terracotta lamper.
Den historie går tilbage til 1979, da tegnet de Fausto dalla Torre og hans kone Luisa Martin, besluttede at påbegynde en ekstraordinær rejse af lidenskab og hårdt arbejde. Startende fra deres årtiers erfaring i traditionelle metalbearbejdning, grundlagde virksomheden med den hensigt og ønske om at producere originale lamper, unikke og af højeste kvalitet. Engagement, beslutsomhed og engagement er de kvaliteter, der gør forlygte hvad det er i dag: en vellykket håndværk virksomhed i belysningsindustrien, kendt i Italien og i udlandet.

Loft samling industrielle stil jern lamper
Stærk sammenhæng og de raffinerede æstetiske egenskaber skelne disse indvendige lamper lavet af jern i den industrielle stil, moderne designmøbler. Det unikke system til bevidst plain industrielle, resultatet af den perfekte Union mellem sag og håndværk, tillader dobbelt bevægelse fra top til bund og fra højre mod venstre. Net, som er tilgængelig som tilbehør, ledsager linjen dermed forstærker den industrielle verden. Loft samling består af hængende lamper, applikationer, en bordlampe og en lampe, alle jern finish med støbt messing leddene.

Reporter-indendørs messing lamper samling
Reporter er en samling af indvendige lamper med en stærk æstetisk effekt. Objekter, der karakteriserer miljøer med bestemte ændringer af perspektiv takket være deres fleksibilitet og skabe mønstre af lys, der kan tilpasses. Den mekaniske bevægelse af rammen og enkelt hoveder kan du styre lys der passer til dine behov, gør journalister en lampe symbol på funktionalitet, æstetik og moderne på samme tid.
Klassiske elementer og industrielle referencer mødes i en serie af suspensioner, applikationer, en bordlampe og Gulvlampe, tilgængelige i jern med støbt messing leddene.

Khonus samling-konisk lamper antik jern
Enkel og lineære figurer inspireret af et funktionelt design.
Dette er khonus: en række af koniske lamper lavet af antikke jern, i stand til at reflektere lys både nedad og opad, belysning op hele miljøet. Fås i tre størrelser, kan arrangeres enkeltvis eller sammen styrke deres essens.

Solsikke samling-cylindrisk lys i messing og jern
Minimalistisk design inspireret af enkle geometriske former for en samling med en cylindrisk figur, strenge og primal. Lavet af messing eller jern, er disse charmerende lys kendetegnet ved rene linjer, der understreger renheden af materialet, hovedpersonen i serien af solsikker.

London samling-antik jern lamper
Den internationale stil opfylder traditionelle linjer med London, samling bestående af suspensioner, væg og Loftlys. Struktur, lavet af antikke jern er lavet mærkbar af gennemskueligheden af glasset dermed skabe uventede ændring af vision i en lys atmosfære og stor charme.

Galileo samling – lamper i messing og jern
Grafikken besluttet og den perfekte halv-kugle karakteriserer denne samling af lamper, der vises som en hyldest til den astronomiske revolution. Kontrasten mellem ydre og indre lavet af messing eller jern bladguld, sølv blad eller kobber, giver dette produkt en æstetisk af stor visuel effekt. Tilgængelig med udvendig i messing eller jern i diameter 30, 40, 60 cm, 80 cm i diameter med eksterne jern.

Anita samling – keramiske lamper
Anita samling består af flere modeller af keramiske lamper funktion en fremragende balance mellem elegance i Art Nouveau stil og moderne komfort. Disse funktioner gør denne samling et mesterværk af håndværk, fornemme detaljer dygtigt. De berømte keramik af Bassano Anita lamper, som de er lavet, give merværdi til disse kreationer.

Messing lamper og lanterner samling-jern og glas
Rav og svagt lys bliver den absolutte hovedperson i denne serie tydeligt inspireret af orientalsk stil. Produkter i lanterner, messing eller jern rammer og klart glas, omfortolke al charmen fra en moderne føler i stearinlysets skær.

Quadro samling-glaslamper og antik messing
Skræddersyet til et af de mest slående resultater af i headlight, samlingen quadro trådte derefter blev en del af kataloget. Den absolutte elegance, uspolerede og irske referencer geometriske figurer karakterisere disse lamper, fremstillet i transparent eller hvid Plexiglas og antik messing.

Indretning samling – jern og kobber lamper
Født fra den stærke skal forbedre ordentlig belysningsteknik, indretning samling øger den omhyggelig forskning i materialer. Kobber eller jern lamper kendetegnet ved ekstreme væsentlighed linjer, mens det stadig giver en perfekt samhørighed mellem funktionalitet og æstetisk side.