Bastardella i massiv frostet kobber og træhåndtag, 36 cm fremstillet i Italien.
Denne
halvkugleformede bastardella udelukkende lavet af
massivt massivt kobber har en
rund form med et
massivt træhåndtag samlet med 5 mm nitter.
Ideel til at piske æggehvider og fløde, til madlavning af cremer og saucer i en dobbeltkoger, til tilberedning af mayonnaise og andre kolde saucer. Det
funktionelle og elegante
design repræsenterer et unikt stykke , da genstanden kommer fra en
håndværksmæssig kobberbearbejdning i henhold til den
italienske tradition , lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændret ekspertise af kobbersmedene.
I fuld respekt for italiensk
tradition og
kvalitet er den
helt manuelle produktion resultatet af en stærk syntese mellem
passion og kunst, der giver liv til en
unik og dyrebar genstand. Af enestående kvalitet og raffinement er hver genstand og hver detalje resultatet af
omhyggelig forarbejdning udført strengt i hånden af mesterkobbersmede.
Til sidst udføres rengøring og polering manuelt med biologisk nedbrydelige produkter, og til sidst polering ved børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør det til et uundværligt værktøj, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.
Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge
materialer af fremragende kvalitet. Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering.
Materialet: Kobber var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker. Det er et
praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi. Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter.
Kobber er velegnet til lang og præcis madlavning på grund af dets
varmeledningsevne, som gør, at varmen kan fordele sig jævnt over hele gryden og låget, så der, når den ønskede temperatur er nået,
opnås energibesparelser , da det kræver lidt varme.
Tekniske funktioner og advarsler:- Anvendelig til gasmadlavning;
- Brug ikke spidse genstande i direkte kontakt med interiøret;
- Vask i opvaskemaskinen anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
- Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller tallerkener uden mad eller krydderier indeni;
- Omhyggelig rengøring anbefales før brug, og frem for alt for absolut at undgå at opbevare mad inde;
- Stable ikke panderne oven på hinanden; det er tilrådeligt at hænge dem op.
NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske
antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet.