Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Grilli

Grilli er et toscansk selskab grundlagt i 1963. Det blev født som en lille håndværksbutik takket være initiativets ånd og ønsket om at blive involveret i møblerne af brødrene Giorgio og Giovanni Grilli.
I første omgang fokuserer de på oprettelsen af ​​klassisk stil håndlavede møbler til at give boligområdet. Alle deres projekter er inspireret af fortidens linjer til at skabe ægte kunstværker, der bliver hovedpersonerne i dit hjemmemiljø uden at miste deres funktionalitet.

Hovedværdierne i dette firma er kvalitet , raffinement og unikhed, og det er netop den harmoniske forbindelse mellem dem, der giver den fulde udvikling af italiensk ekspertise . Deres produkter fremstilles helt i Italien , og derudover giver opmærksomheden på detaljer og valget af råvarer garantien for at købe et varigt og holdbart produkt over tid, samt et unikt og ædelt designmøbel.

Det seneste projekt, der blev præsenteret på Grilli's 2018 Salone del Mobile, er " Worldesign " luksusmøbelinjen .
Et fascinerende projekt, der udvikler nye konstruktionsteknikker til at skabe møbler til både boligareal og soveområde, der inspirerer og repræsenterer kærligheden for skønhed, kvalitet og unikhed gennem en tilpasning af dekorationerne.

Inden for denne linje præsenterer vi York-samlingen elegant og simpelt, men med en stærk karakter. Det kombinerer perfekt den traditionelle træbearbejdningskabinetradition med anvendelse af ny teknologi. Karakteristisk for hele samlingen er veksling af buede overflader i valnødtræ til andre dele, der er dækket af læder for at skabe taktile og kromatiske kontraster, der giver en romantisk stil til sofabord i forskellige størrelser, til skænkene til opholdsstuen med praktiske rum og ved spisebordene . Hvad angår soveområdet, vedrører forslaget overdådige og robuste senge , natborde og skuffer for at bestille rum.

Den anden samling er Zarafa præget af en elegant og raffineret stil med geometriske linjer, der minder om kappen giraffer, der forbedrer farverne på de anvendte materialer. Matt eller blank finish til disse tidløse møbler. Skænk og møbler til opholdsstue, sofabord og spisebord, lænestole og stole inspireret af en clasico stil, men med et strejf af modernitet i linjerne.

Lad dig blive forført af de luksuriøse møbler, der tilbydes af den nye Fratelli Grilli Worldesign-linje!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies