Vil du Gerne Opvarme dit Hjem? Viadurini er Løsningen

Radiatorul oferă spațiu noilor protagoniști care, pe lângă încălzirea mediului, decorează și fiecare cameră cu gust.

Despre ce vorbim? Proiectați calorifere și încălzitoare pentru prosoape.
 
Niciun loc nu este la fel de frumos ca casa mea.
(Noel Langley, Vrăjitorul din Oz)

 
Hjemmet er hjertet i vores daglige liv, og det skal være indbydende. Et koldt hus kan ikke være. Derfor er vi nødt til at træffe det rigtige valg også for designradiatorerne.
Viadurini vælger det første firma, der har fremstillet og kommercialiseret håndklædevarmerne i Italien.

Virksomheden født som en familievirksomhed takket være sin professionalisme og produkter af høj kvalitet er blevet førende inden for radiator og design håndklædevarmer. Men hvad tiltrækker så meget af disse radiatorer?
Funktionalitet, bekvemmelighed og eksklusivitet. Designet er fascinerende og perfekt til alle, der ønsker raffinerede og elegante miljøer.

Vi i Viadurini-teamet er stolte af at sælge radiatorer ikke kun i Italien, men frem for alt i verden. Made in Italy fortjener al udlændinges opmærksomhed, og Viadurini er dens talsmand på den bedst mulige måde.

Den bedst sælgende model af radiatorer og håndklædeskinner i 2017? Lad os se nogle.

Det er Design Collection-linjen, der taler så meget om det.
Slange, mursten og vinter er minimal og moderne design håndklædevarmer. Hvid, sort eller farvet er ideel til indretning af badeværelset, men også til ophold. Disse håndklædevarmere vil være i stand til at katalysere alles opmærksomhed.
Graffe-linjen er speciel, autentisk og original til at opvarme hvert værelse glamourøst.
Men den termo-dekoration, der har overrumplet mænd og kvinder, er Tiffany .En jernkøler med retrosmag, et stedsegrønne design, der straks slår til for sin sofistikerede stil og dens snoede linjer.

Så hvad venter du på?
Køb en af ​​disse smukke designradiatorer fra vores onlinebutik, og renover dit hjem look! Der er mange forslag til designradiatorer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter