Viadurini er Blevet Tildelt den Prestigefyldte "Leder af Vækstprisen 2022" Annonceret af 'Il Sole 24 Ore' og Statesman

Viadurini var blandt de 450 bedste italienske virksomheder til prisen "Leder af Vækstprisen 2022" dedikeret til alle de virksomheder, der i treårsperioden 2017-2020 havde den hurtigste vækst i omsætning. Du kan finde den fulde rangering på Sole 24 ores hjemmeside.

De italienske virksomheder på ranglisten er realiteter, der tilhører forskellige sektorer, forenet af deres konkurrenceevne på det italienske og internationale marked og deres dynamik.

De data, der er brugt til at udarbejde denne rangordning, vedrører den treårige periode 2017-2020, og dermed inkluderet et bestemt år. Relevansen af ​​denne pris er derfor endnu større, da de virksomheder, den blev tildelt, har vist, at de har en solid forretning, der har været i stand til at holde ud meget godt selv i et ømtåleligt øjeblik som pandemien.

Blandt de omkring 8.000 kandidatvirksomheder blev Viadurini placeret på en 359. plads. En stor milepæl for vores e-handel født i 2015, som med det formål at bringe italienske luksusmøbler til hele verden, var først i 2020 i stand til at registrere en stigning på 60 % i omsætningen.

Vi er stolte af at være i en så prestigefyldt rangliste. Et signal om, at styrker, som vi besluttede at fokusere på, såsom kundeservice og kvaliteten af ​​Made in Italy, betaler os for vores indsats.
Email Newsletter
Newsletter