Sådan Vælges Spejl til dit Hjem Mellem Moderne og Barok Design

Spejlet og dets 2 funktioner: Lys og rum

Det er meget vigtigt at vælge det rigtige spejl til dit hjemmemiljø. Et spejl er et møbel med en dekorativ-dekorativ funktion med enorm betydning og værdi med en dobbelt funktion:
  • Funktion 1 - Forbedre lysets kvalitet.
  • Funktion 2 - Hvis korrekt placeret påvirkninger  den opfattelse af rum, udvidelse rummene på grund af en optisk effekt.
Viadurini Design- ekspert i møblering og anbefaling af enhver form for forbedring for at udnytte husets fulde potentiale foreslår at øge lysstyrken i rummet ved at placere spejlet foran vinduet eller under alle omstændigheder den vigtigste kilde til naturligt lys.
For det andet, for at have en positiv indflydelse på den rumlige opfattelse af det samme, skal spejlet placeres på den længste væg i rummet, hvilket skaber en optisk effekt ved at udvide rummet.

Hvilket spejl at købe?

Fra vores erfaring er der 2 kategorier af stil til køb af spejlet, der bedst passer til hvert miljø, hvilket gør hvert sted unikt og uundgåeligt.
  • Design spejle
  • Spejle i barok stil
Ideel til alle miljøer og betragtet som prestigefyldt og sofistikeret møbler, der bestemt ikke vil gå upåagtet hen i familie og venners øjne.
Design og stil Barokke spejle
Med den barokke Viadurini Design afslører al de pragt og pragt i de forgangne ​​århundreder, der er omfortolket og lavet af et ekstremt moderne. Du vil genopleve forfining og livlig stil i det XVII århundrede.

Barokken gør det ikke, det har aldrig været så aktuelt og så lækkert mousserende. Denne stil pynter interiøret med varme farver, trendy stoffer, overdådige barokke detaljer, storslået marmor og natursten.

Fortidens charme og magnetisme, men også strenghed, præcision og harmoni. Berøringen af ​​italiensk stil, der gør unik udsmykningen til dit hjem.

Klik her for at finde vores spejle i design og barok stil og mere.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter