Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Spejldesign i Vintage og Moderne Stil

Væg spejle og gulv spejle af autentisk moderne design og klassisk fremstillet i Italien.

Vores personale har valgt det bedste fra italiensk design til at dekorere væggene i dit hjem med stil. Din enhver smag vil blive tilfreds. Oplev vores online katalog med vores bedste forslag.

Vælg mellem vores spejldesign med klassiske ovale eller rektangulære former for at give et strejf af lys til dine vægge. Guld og sølv tilføjer et strejf af regalitet til dit værelse, hvilket gør det elegant og fuld af charme. Den klassiske stil til at dekorere dit hjem.
For dem, der i stedet elsker moderne stil og originalitet, har vi spejle med originale figurer med skrift eller fe-form, så vores kunder kan overlade fri plads til fantasien. Blomster og tao symbol med elfenben og bambus finish er bare nogle af eksemplerne på spejle, vi tilbyder.

Hver foreslået vare, hvert spejl, du finder i kataloget, har en historie, der kan blive din, hvis du i dag har mulighed for at købe det for at gøre dit hjem til et behageligt og indbydende miljø for dig og dine gæster. Viadurini behandler de bedste designer spejle til de bedste priser på nettet med vores eksklusive kollektioner Viadurini Decor og Viadurini Living Collection. I tilfælde af tvivl eller for mere information, kontakt os via chat, vores e-mail-adresse eller ved at ringe til os på telefonnummeret på siden.