Praktiske og Dekorative Køkkenknive med Berti Coltelleria Exclusive Viadurini

Viadurini samarbejder med et historisk bestik, hvis historie starter i 1895 med en familieledelse og en håndværksmæssig produktion af knive af høj kvalitet. Over tid ophørte knive aldrig med at give tilfredshed. Mens de tidligere kun blev solgt på Sicilien og Calabrien, handles deres produkter i dag internationalt; mindst 40 lande rundt omkring i verden sætter pris på knive.

En produktion med det formål at " genvinde den reneste tradition og designe nye produkter ". Derfor lægges der stor vægt på detaljer både ved oprettelse og design af nye modeller og under deres behandling. Omkring 20.000 enheder produceres årligt, hvoraf ca. 50% går til udlandet.

Så lad os finde ud af sammen med Andrea Berti, ejer af virksomheden, interessante fakta om deres produkter og hvordan man genkender en god køkkenkniv .

Hvad er dit flagskibsprodukt? Og den bedst sælgende?

Vores bedst sælgende produkt er bestemt Convivio Nuovo, en bordkniv født i 1997, produktet af en retroinnovativ drift af en gammel kniv (1930'erne), der er typisk for Scarperia. Det er kendetegnet ved høj innovation i brug af materialer og et innovativt design, der gør det behageligt at bruge.

Hvordan genkender du den perfekte køkkenkniv?

En kniv kan ikke bedømmes 'med øjet': kvaliteten kan ses i 30 år efter køb.En god evalueringsmetode er dog at observere detaljer, finish, glæde ved vægtfordelingen, ergonomien i håndtaget og det æstetiske aspekt: ​​hvis producenten har taget sig af disse detaljer, har han næppe forsømt bladets kvalitet. Flere tekniske vurderinger er mulige (smedet klinge eller ej, type slibning osv.), Men disse kræver færdigheder, som normalt opleves af specialister i denne branche.

Hvilket knivsæt vil du anbefale altid at have i køkkenet?

Du kan have mindst tre til 20 forskellige knive til madlavning "italiensk".

De første tre til at købe (nødvendigt) er:
  1. En billedhugger (helst 22-25 cm.)
  2. Enkel knivkniv (11 cm.)
  3. Brødkniv (den eneste der har en sav)
Efter disse grundlæggende knive har vi råd til at købe knive til bestemte stykker kød (til skinke, grøntsager, udbening osv.), Hvis opgave er at lette skæreaktiviteterne, især for dem, der ikke er professionelle i køkkenet.
Oplev hele vores samling af Berti Coltelleria Exclusive Viadurini!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter