Essence Japandi: Where Design Meets Serenity

Møbler i Japandi-stil er den perfekte legemliggørelse af harmonien mellem skandinavisk funktionel enkelhed og japansk minimalistisk elegance. Denne stil udmærker sig ved sin less is more tilgang, der lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet og valget af naturlige og håndværksmæssige materialer, et princip også meget kært for Made in Italy og Viadurini .

Blandt indretningsarkitekter i de senere år er karakteristikaene ved den japanske stil blevet mere definerede. Her er en lille guide til at hjælpe dig med at vælge det bedste møbeltilbehør.

Materialer og farverSofabord med rund plade i massivt træ Fremstillet i Italien - Makino

Træ spiller i sin naturlighed, både i lyse og mørke nuancer, en grundlæggende rolle, ledsaget af stoffer som hør og bomuld, som giver en følelse af friskhed og komfort . Disse elementer er valgt for deres evne til at skabe afslapningshjørner i hjemmet, der udnytter forårslyset bedst muligt . Farvepaletten er baseret på naturlige farver, med en åbning mod varme toner som creme, beige og okker, samt strejf af grøn og blå i deres mere støvede variationer.

Møbel- og indretningsaktioner

Møblerne er kendetegnet ved dens lave højde , enkle linjer og brugen af naturlige materialer. Begrebet "less is more" strækker sig også til tilbehør, med en præference for indendørs planter, der tilføjer et strejf af livlighed. Fraværet af visuelt rod er nøglen, hvilket favoriserer opbevaringsløsninger, der skjuler objekter fra syne, vedligehold det ordnede og fredfyldte miljø.

Filosofi og livsstilStue Lænestol betrukket med Made in Italy stof - Lilium

Ud over det æstetiske aspekt afspejler den japanske stil en livsfilosofi fokuseret på sindsro , orden og harmoni med naturen. Dette udmønter sig i et hjemligt miljø, der fremmer velvære og ro, hvilket forbedrer åbne og lyse rum . Hvert møbel har et bestemt formål uden at overskride i overflødige dekorationer. Det minimalistiske design understreger rene linjer og en neutral farvepalet, med lejlighedsvise strejf af sort for at tilføje dybde.

Japandi-tilgangen, med dens vægt på rent design, naturlige materialer og en varm og indbydende atmosfære, passer perfekt til dem, der søger værdier, der tilnærmer en funktionel livsstil. Kvaliteten af Made in Italy og håndværk kan smukt integreres i denne stil gennem udvalget af møbler og dekorationer , der afspejler ekspertise og sans for detaljer. For dem, der søger en behagelig og funktionel boligatmosfære, beriget af skønhed og praktisk, repræsenterer Japandi et ideelt stilvalg.

Viadurini anbefaler: For en perfekt stue i Japandi-stil, besøg vores sektion dedikeret til sofaer og lad dig inspirere af stoffernes blødhed og formernes bugtede, omsluttende linjer.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter