8 Tip til, Hvordan man Vælger Opvarmning til Hjemmet med Designradiatorer

Dette er det bedste tidspunkt at vælge at forny dit varmeanlæg i hjemmet, erstatte de nu forældede radiatorer og erstatte dem med noget, der er nu ved at blive mere og mere populær i Europa, de opvarmede håndklæde skinner og elektriske eller hydrauliske radiatorer.

Disse elegante og raffinerede opvarmningsmetoder kombinerer 3 enkle og uundværlige egenskaber: Design, effektivitet og innovation.

De bedste virksomheder og de mest specialiserede designere og arkitekter prøver deres hånd år efter år med at skabe mere og mere innovative og originale varmeløsninger, der grænser op til begrebet kunstværker. Viadurini, e-handel specialiseret i udvælgelse af opvarmede håndklædeskinner, er det første firma, der tilbyder håndklædevarmeren i Italien og på det europæiske marked.

Blandt de forskellige behov, der kan opstå under renovering af en lejlighed, fremgår det at renovere sit hjem ved hjælp af dekorative elementer, der på samme tid også er funktionelle.

Tip 1 - Hvornår skal jeg renovere eller udskifte dit varmesystem?

Svaret er simpelt, altid bedre om sommeren. Absolut den mest passende sæson til at starte arbejde. Om sommeren har du den ubestridte fordel, at du ikke lider af kulde under renoveringen, og frem for alt, når varmesystemet er slukket, vil arbejdstiderne blive reduceret, hvilket også sparer arbejdsomkostninger.

Tip 2 - Tag højde for størrelsen på anvendelsesområdet

Målinger er vigtige, når du beslutter at ændre din radiator. Så vi råder dig til at tage de nøjagtige målinger af det rum, hvor radiatoren skal placeres.
Da radiatorerne har forskellige styrker, er der oprettet en slags elementær graf, der straks kan få dig til at forstå, baseret på størrelsen på rummet, hvor meget strøm du har brug for.

Kort sagt vil det være nødvendigt at få rumets rumfang, beregne dets overflade (bredde x længde) og derefter multiplicere det med højden.

Desuden skal der tages hensyn til detaljer: om der er vinduer (vinduer, franske døre, ovenlys osv.). Desuden er disse data ved beregning af den nødvendige varmeeffekt til opvarmning af rummet væsentlige for at identificere koefficienten, som derefter ganges med volumenet af det behandlede rum.

Tip 3 - Fra hvilket rum skal du starte installationen af ​​radiatoren?

Ønsker at tale om æstetik er radiatoren en komponent med stor visuel indflydelse takket være dens mange former og linjer, så det anbefales på steder, hvor det kan beundres som spisestuer, stuer og badeværelser.
 

Tip 4 - Hvor installeres radiatoren?

Selv for hvor der er regler at følge helst; for et optimalt udbytte ville det bedste sted være på væggene, der giver ydersiden af huset, hvis der er for at reducere strømmen af ​​kold luft, der trænger ind i huset, hvilket garanterer et bedre udbytte.

Tip 5 - Hvilken radiator skal du vælge?

På dette spørgsmål er der ikke noget nøjagtigt svar, da enhver situation skal analyseres, men vi kan give råd generelt.

Versionerne på markedet er mange, men de mest almindelige er:

rørformet radiator

 • plade radiator

 • opvarmet håndklædestang med låg.

Når det er nødvendigt at have meget strøm, er modulære radiatorer (rørformede eller lignende) egnede til bedre brug, fordi de takket være modulariteten har teoretisk uendelige udbytter og tilpasser sig de rum, der kan stole på de forskellige højder, dybder ( antal kolonner) og bredder (antal kolonner). elementer).

Hvis du derimod har lidt plads, skal du vælge en plademodel, der pr. Overfladeenhed har et højere udbytte. Endelig, hvis du vil give en æstetisk tilføjelse til pladen, kan du vælge dem, der har et specielt designet betræk.


Tip 6 - Hydraulisk, elektrisk eller blandet radiator?

I alle 3 versioner giver radiatoren det bedste, og der er ingen reel kategori, der vinder over den anden. Hver enkelt tilpasser sig specifikke behov.
At være i stand til at vælge er det ideelt at vælge en radiator med blandet drift , det vil sige en, der fungerer både med vand og i elektrisk tilstand. Mixed har fordelen ved at være meget alsidig, især i mellemsæsoner, hvor med centralvarmesystemet slukket, kan du vælge at opvarme (elektrisk) de rum i huset, der forbliver koldere, såsom badeværelset. Desuden kan der i velisolerede hjem opnås fremragende termisk komfort med minimalt energiforbrug.

For blikkenslagere vil forbindelserne næppe være de samme som den gamle radiator, da radiatorernes former ofte er forskellige og usædvanlige. Af denne grund er det vigtigt at kende rum og størrelser under renoveringsfasen, mens det for de elektriske versioner er nødvendigt at planlægge at indsætte et passende stikkontakt.

Tip 7 - Hvilket materiale skal du vælge?

De vigtigste materialer er hovedsageligt 3:

 • Støbejern - Det skabte historie og bruges stadig på dette felt, det gør radiatoren tung, men har en høj kapacitet til at tilbageholde varmen, det negative er, at det er langsomt at varme op.
 • Aluminium - Materiale, der bliver mere og mere overkommeligt for alle takket være nye billige behandlingsmetoder. Det har en høj termisk ydelse, og normalt er modellerne med et mere specifikt design bygget med dette metal.
 • Stål - Højkvalitetsmateriale med fremragende varmekapacitet.
 • Glas

Tip 8 - Hvem skal man bede om installationsstøtte?

Uanset valg af radiator er det vigtigt at bede om støtte fra fagfolk, der samler radiatorerne på en ren måde. Du bliver nødt til at kontakte en blikkenslager for at forbinde rørene og passere varmt vand inde i radiatorerne. Dens indgriben vil være nødvendig, hvis kedelteknologien eller termokaminteknologien anvendes, endnu mere, hvis det er nødvendigt at udskifte rørene ved at anvende den nyeste generation af materialer. I tilfælde, hvor der vælges elektriske radiatorer, vil de være udstyret med et stik, der skal indsættes i de relevante stikkontakter. De infrarøde radiatorer er, på trods af at de bruger elektricitet, udstyret med sikkerhedssystemer i henhold til lovgivningen, som gør det muligt at placere dem selv i badeværelser, nær håndvaske eller badekar.

Bonus Tip: Klik her for at besøge vores eksklusive radiatorvalg.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
 • Mandag til fredag 8.30-17.00
 • Via del pino 21 - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.dk
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer