Made in Italy

Billede med blomster dekoreret med hånd i guld og sølv Herman blad

  • Made in Italy
  • Kode: HERMAN
kr 4.067,99 kr 5.084,98 -20%
Foranstaltninger 150 cm x 61 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage efter bestilling
Billede med blomster dekoreret med hånd i guld og sølv Herman blad
Herman er et elegant blomstermurbillede med store dimensioner og moderne og originalt design.
Herman er lavet af håndværkere og består af en kaffelakeret lærredstruktur beriget med fire formede prægede blomster, hånd dekoreret med guld og sølvblad på et materiale med harpiksdetaljer.
Særlige egenskaber ved dette maleri er repræsenteret ved udformningen af ​​dekorationselementerne. Faktisk er disse smukke fire blomster lavet af sinuøse og bløde linjer, der kommer i en delikat kontrast til det elegant kvadratiske rektangellignende lærred nedenfor. Håndarbejdet af alle detaljer forvandler dette produkt til et ægte kunstværk bestående af både klassiske og romantiske elementer.
Herman er velegnet til både hvide og farvede vægge i lys nuancer, hvilket forbedrer form og farver på dette fantastiske billede.
Ramme med et unikt design, der er velegnet til at give smag og elegance hvert eneste område i dit hjem, fra soveværelset, til opholds- og indgangsområdet, men også til kontor- eller kontraktforsyninger, og omdanne dem til unikke og uendelige omgivelser.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Herman den store kunst og design af Made i Italien. Desuden er alle anvendte materialer ikke giftige og miljømæssige.
Herman er i stand til at harmonisere med enhver form for møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten på 100% lavet i Italien.
Få et strejf af originalitet i de omgivelser, du vil have mest!

Afslutning :
- Lakeret kaffekarm med fire formede reliefelementer, hånd dekoreret med guld og sølvblad på materiale med harpiksdetaljer.

Prestige og originalitet: Den nye samling Viadurini Decor tilbyder en bred vifte af former og overflader for at tilfredsstille ethvert krav til indretningstilstand. Designets elegance opfylder materialets forfining. Farverne og teknikkerne kommer sammen for at give livet til et nyt koncept af tredimensionalitet.
De Viadurini Decor produkter er lavet helt i hånden i Italien med kvalificeret arbejdskraft, ved hjælp af materialer af høj kvalitet, miljøvenlige - miljøvenlige, ikke-giftige finish og farver vand baseret på.
Spejlet er udstyret med et uheldssystem og vægmonteringen er justerbar.
Disse er blot nogle forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer, for altid at garantere et produkt af høj kvalitet fremstillet i Italien .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter