Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelsessammensætning, moderne italiensk designophæng - Callisi10

Kode: CALLISI10
kr 44.536,01
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
HPL, Teknorit, lak
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom

Volumetrisk og moderne badeværelsessammensætning, ophængt design med integreret håndvask, fremstillet i Italien.

Badeværelsesmøbler sæt med buede fronter i unicolor portland HPL, suspenderet kolonne i unicolor portland HPL H 162 cm, integrerede håndvask i mat dove grå Teknorit, spejl med ramme i mat mus lak, åben element i mat mus lak, høj tykkelse bænk H 10 cm .

Det er en sammensætning, der kan tilpasses til flere konfigurationer af brug og er alsidig nok til at finde plads inden for forskellige typer boliger.
Det blev født efter foreningen af opmærksomhed på detaljer med et væsentligt design: De stereometriske elementer med enkle linjer opnået ved omhyggelig sidestilling af tynde eller tilspidsede paneler giver dig mulighed for at sætte pris på volumener i deres helhed ved at dematerialisere kanterne.

Denne formelle klarhed gives af notdøren med skråt profil og af det rektangulære spejl med ramme .
Denne kompositions egenart er givet af den indbyggede håndvask, der er kendetegnet ved to laterale sider, der forsigtigt ned mod bassinet og af den buede væggenhed, der indeholder den.

En mangesidet og moderne komposition, hvor nøgleordet er bind : faktisk er møblerne ligesom et tredimensionelt puslespil placeret side om side og skaber et utraditionelt spil af figurer designet til at afbryde den rumlige og tidsmæssige kontinuitet.

Endelig tilbydes kompositionen i en række nye finish, der inkluderer HPL Unicolor laminater med dekorationer, der simulerer eg i fire forskellige nuancer og sten i tre naturlige nuancer. For at ledsage dem, et bredt udvalg af lak, der sigter mod at skabe et komplet program, der er i stand til at tilfredsstille en bred vifte af brugere og rumlige typologier.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
1 L60 x S.41 / 37 x H.50 cm
2 L.35 x P37 / 21 x H.50 cm
3 L.97x P.42 x H.50 cm
3A integreret håndvask
4 L.100 x P.45 x H.8 cm
4A topbeslag
5 L.35 x P.22 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm
7 L.90 x P.15 x H.60 cm

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider med melamin eller lakeret i forskellige nuancer
HPL-fronter: i træpartikler th. 16 mm V100 i klasse E1 med ABS-kant
12 mm tykke Tecnorit toppe.

HPL : Højtrykslaminater består af adskillige papirlag imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeret gennem den kombinerede virkning af varme og højt tryk. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøst og højdensitetsprodukt.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

TEKNORIT er et ikke-porøst og kompakt materiale og behandles ikke på overfladen med maling. Den består af ædle harpikser og mineralsk fyldstoffer af høj kvalitet. Det kan rengøres med normale rengøringsprodukter til badeværelset.
VIGTIGT: rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler, såsom trichlorethylen, fortynder, strålende vand, må ikke anvendes.
For at gendanne ridser forårsaget af brugen og gendanne det originale udseende skal du blot sand overfladen med en slibende svamp og derefter med en blød klud.

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

For nylig viste produkter