Made in Italy

Badeværelsessammensætning, moderne italiensk designophæng - Callisi10

  • Made in Italy
  • Kode: CALLISI10
kr 46021,88 kr 51135,40 -10%
Materiale HPL, Teknorit, Lakker
Leveringstider 4/6 arbejdsuger
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk

Volumetrisk og moderne badeværelseskomposition, ophængt design med integreret håndvask, fremstillet i Italien.

Badeværelsesmøbler med buede fronter i ensfarvet portland HPL , ophængt søjle i ensfarvet portland HPL H 162 cm, integreret håndvask i mat dueegrå Teknorit , åbent element i mat muselak, tyk bænk H 10 cm.

Det er en sammensætning, der kan tilpasses til flere konfigurationer af brug og er alsidig nok til at finde plads inden for forskellige typer boliger.
Det blev født efter foreningen af opmærksomhed på detaljer med et væsentligt design: de stereometriske elementer med enkle linjer opnået ved omhyggelig sidestilling af tynde eller tilspidsede paneler giver dig mulighed for at sætte pris på lydstyrken i sin helhed ved at dematerialisere kanterne.

Denne formelle klarhed gives af rilledøren med en skrå profil. Denne kompositions egenart er givet af den indbyggede håndvask, der er kendetegnet ved to laterale sider, der forsigtigt falder ned mod bassinet og af den buede væggenhed, der indeholder den.

En mangesidet og nutidig sammensætning, hvor nøgleordet er bind : faktisk, som et tredimensionelt puslespil, placeres møblerne side om side og skaber et utraditionelt legespil designet til at afbryde den rumlige og tidsmæssige kontinuitet.

Endelig tilbydes kompositionen i en række nye finish, der inkluderer HPL Unicolor laminater med dekorationer, der simulerer eg i fire forskellige nuancer og sten i tre naturlige nuancer. For at ledsage dem, et bredt udvalg af lak, der sigter mod at skabe et komplet program, der er i stand til at tilfredsstille en bred vifte af brugere og rumlige typologier.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
1 L60 x s.41 / 37 x H.50 cm
2 L.35 x P37 / 21 x H.50 cm
3 L.97x P.42 x H.50 cm
3A integreret håndvask
4 L.100 x P.45 x H.8 cm
4A topbeslag
5 L.35 x P.22 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider vendt eller lakeret i forskellige nuancer
HPL-fronter: i træpartikler th. 16 mm V100 i klasse E1 med ABS-kant
12 mm tykke Tecnorit toppe.

HPL : Højtrykslaminater består af adskillige papirlag imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeret gennem den kombinerede virkning af varme og højt tryk. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøst og højdensitetsprodukt.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige og tørrer straks med bløde og ikke-slibende klude.

TEKNORIT er et ikke-porøst og kompakt materiale og behandles ikke på overfladen med maling. Den består af ædle harpikser og mineralfyldstoffer af høj kvalitet. Det kan rengøres med normale rengøringsprodukter til badeværelset.
VIGTIGT: rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler, såsom trichlorethylen, fortynder, strålevand, må ikke anvendes.
For at gendanne ridser forårsaget af brug og gendanne det oprindelige udseende skal du blot sand overfladen med en slibende svamp og derefter med en blød klud.

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige og tørrer straks med bløde og ikke-slibende klude.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro