Made in Italy

Badeværelsesmøblersammensætning, moderne og suspenderet design lavet i Italien - Callisi8

  • Made in Italy
  • Kode: CALLISI8
kr 24.946,32 kr 31.182,90 -20%
Materiale HPL, Novcryl, Lak
Leveringstider 4/6 arbejdsuger
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk

Minimal badeværelsessammensætning, ophængt og buet design med integreret vask, fremstillet i Italien.

Møbelsættet er i tobak eg ensfarvet HPL , integreret håndvask i mat hvid Novcryl , åbent rum i mat hvid lak og tilbage i tobak eg ensfarvet HPL.

Det er en sammensætning, der kan tilpasses til flere konfigurationer af brug og er alsidig nok til at finde plads inden for forskellige typer boliger.
Det blev født efter foreningen af opmærksomhed på detaljer med et væsentligt design: de stereometriske elementer med enkle linjer opnået ved omhyggelig sidestilling af tynde eller tilspidsede paneler giver dig mulighed for at sætte pris på lydstyrken i sin helhed ved at dematerialisere kanterne.

Denne formelle klarhed gives af notdøren med en skråt profil og den indbyggede håndvask .

En ultramodern komposition takket være linjernes regelmæssighed og det spændende spil af fulde og tomme volumener, der under alle omstændigheder elegant genoptager teksturen i baggrunden og skaber en homogen og naturlig struktur.

Endelig tilbydes kompositionen i en række nye finish, der inkluderer HPL Unicolor laminater med dekorationer, der simulerer eg i fire forskellige nuancer og sten i tre naturlige nuancer. For at ledsage dem, et bredt udvalg af lak, der sigter mod at skabe et komplet program, der er i stand til at tilfredsstille en bred vifte af brugere og rumlige typologier.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
1 L70 x s.45 x H.50 cm
2 L70 x D.45 x H.25 cm
3 L70 x D.45 x H.25 cm
4 L.142x S.45 x H.50 cm
4A integreret håndvask

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider vendt eller lakeret i forskellige nuancer
HPL-fronter: i træpartikler th. 16 mm V100 i klasse E1 med ABS-kant
12 mm tykke Novcryl-toppe

HPL : Højtrykslaminater består af adskillige papirlag imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeret gennem den kombinerede virkning af varme og højt tryk. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøst og højdensitetsprodukt.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige og tørrer straks med bløde og ikke-slibende klude.

Novcryl er et materiale, der består af en kalibreret blanding af forskellige mineralfyldstoffer af fremragende kvalitet, bundet af bestemte polyesterharpikser designet til at garantere fremragende mekanisk og kemisk modstandsdygtighed. Rengøring er ekstremt let med ikke-slibende flydende produkter. Eventuelle små ridser, der kan opstå i årenes løb, kan genoptages med poleringsbørster og voks, der er typiske for karrosserisektoren.

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige og tørrer straks med bløde og ikke-slibende klude.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter