Made in Italy

Applique to projektører Amelia Ferroluce håndværk

  • Made in Italy
  • Kode: AMELIA
kr 2.666,87 kr 3.466,92 -23%
Viser muligheder:
Foranstaltninger L. 41 cm x tykkelse 18 cm; Vægt 1,33 kg
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Væglampe med to justerbare Ferroluce-projektører
Amelia er en fantastisk væglampe, der består af to spotlights i linje med en industriel - vintage stil, håndlavet af dygtige håndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af antik jern og blank keramik, tilgængelig i forskellige farver.
Denne lampes egenart ligger i det keramiske håndværk. Keramikken er faktisk dekoreret på en sådan måde, som om tiden havde markeret sin sti. Gengivelsen af tidserosion kombineret med de blanke overflader giver denne væglampe den ekstra værdi. Denne tidsslidte effekt giver Amelia en sofistikeret vintage-industriel stil.
Metaldelene er lavet af antik jern. For at genskabe denne vintageeffekt af jern behandles den i henhold til visse procedurer for at rustne eller oxidere naturligt for at genskabe denne antikke effekt præget af tid.
En anden ejendommelighed ved Amelia er indeholdt i dets evne til at justere lysstrålerne fra de to spotlights, hvor det ønskes. Spotlights har faktisk deres egen mobilitet, der giver dig mulighed for at dirigere lyset.
Retningsbestemt lys, keramik med vintage finish i perfekt harmoni med oxideret metal: en unik applikation i sin stil med en antik smag, perfekt til de mest raffinerede miljøer.
Lyse farver, blanke overflader og raffinerede tegn på tid til en aktuel profil i skikkelse af en tidligere stil.
Amelia giver et rent lys liv uden afskærmning. Det er disse enkle og delikate former, der tiltrækker opmærksomhed, og som gør Amelia i stand til at tilpasse sig enhver indretning fra det enkleste og mest minimale til det mest klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Intime atmosfærer og blødt lys: denne væglampe fuld af personlighed og uforlignelige detaljer er det perfekte møbleringstilbehør til din hems.
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antik smag!
Amelia fås i to forskellige varianter: komplet eller uden metalgitter, dvs. antik jern, i et design, der beriger de to diffusorer for at øge deres industrielle effekt.
Tag også et strejf af design til dit hjem, og vælg den lampe, der passer dig bedst!

Lampe fås i forskellige finish. Tjek farvekortet, og indtast koden for den ønskede finish i det relevante felt!

Bemærk: Pærer ekskluderet
Brugbare pærer: 2x maks. 46 W, E14-bøsning

VIGTIGT: Da færdiggørelsen af artiklen sker fuldstændigt manuelt, kan produktet muligvis undergå små variationer i tone med hensyn til billedet, en funktion der understreger det unikke ved hvert enkelt produkt.

Lampen kan suppleres med de specifikke pærer i Ferroluce Retrò-linjen. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.Vi informerer vores kunder om, at følgende produkter er udelukket fra virksomhedens returpolitik, da de er unikke håndlavede produkter, der er lavet på kundens anmodning. Dette betyder, at de ikke kan returneres af kunden efter køb.
Da disse er håndlavede produkter, kan de ægte farver afvige fra dem, der er vist på billederne.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer