Made in Italy

Applique to projektører Amelia Ferroluce håndværk

  • Made in Italy
  • Kode: AMELIA
kr 3267,38
Viser muligheder:
Foranstaltninger L. 41 cm x tykkelse 18 cm; Vægt 1,33 kg
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Væglampe med to justerbare Ferroluce spots
Amelia er en fantastisk væglampe, bestående af to spotlights på linje, med en industriel - vintage stil, håndlavet af dygtige kunsthåndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af antikt jern og blank keramik, fås i forskellige farver.
Det særlige ved denne lampe ligger i keramikkens håndværk. Keramikken er faktisk dekoreret på en sådan måde, som om tiden havde markeret dens vej. Gengivelsen af tidens erosion kombineret med de blanke overflader giver denne væglampe den ekstra værdi. Denne slidte effekt giver Amelia en sofistikeret vintage-industriel stil.
Metaldelene er lavet af antikt jern. For at genskabe denne vintage-effekt af jern, behandles det efter visse procedurer for at ruste eller oxidere naturligt, for at genskabe denne antikke effekt præget af tid.
En anden ejendommelighed ved Amelia er indeholdt i dens evne til at justere lysstrålerne fra de to spotlights, hvor det er mest ønsket. Spotlygterne har faktisk deres egen mobilitet, der gør, at du kan rette lyset.
Retningsbestemt lys, keramik med vintage finish i perfekt harmoni med oxideret metal: en unik applikation i sin stil, med en antik smag, perfekt til de mest raffinerede miljøer.
Lyse farver, blanke overflader og raffinerede ældningstegn for en aktuel profil i skikkelse af en tidligere stil.
Amelia giver liv til et rent lys uden afskærmning. Det er disse enkle og sarte former, der tiltrækker opmærksomhed, og som gør Amelia i stand til at tilpasse sig enhver indretning fra den enkleste og mest minimale til den mest klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Intime atmosfærer og blødt lys: Denne væglampe fuld af personlighed og uforlignelige detaljer er det perfekte indretningstilbehør til dit loft.
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antik smag!
Amelia fås i to forskellige varianter: komplet eller uden metalgitter, altså antikt jern, med et design, der beriger de to diffusorer, for at øge deres industrielle effekt.
Bring også et strejf af design ind i dit hjem, og vælg den lampe, der passer bedst til dig!

Lampe fås i forskellige finish. Tjek farvekortet og indtast koden for den finish, du ønsker i den relevante boks!

Bemærk venligst: Pærer undtaget
Anvendelige pærer: 2x max 46 W, E14 fatning

VIGTIGT: Da efterbehandlingen af artiklen udelukkende udføres i hånden, kan produktet undergå små variationer i tone i forhold til billedet, en funktion der understreger det unikke ved hvert enkelt produkt.

NB: da disse er håndlavede varer, kan de rigtige farver afvige fra dem, der er vist på billederne.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro