Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Applique justerbar keramik og metal spotlight Kendra Ferroluce

Kode: KENDRA
kr 1.273,57 kr 1.586,18 -20%
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
Ø 9 cm x h. 15 cm x tykkelse 18 cm; Vægt 0,43 kg
Leveringstider
20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Ferroluce
Kendra justerbar keramik og metal spotlight af Ferroluce
Kendra er en fantastisk vægmonteret spotlight, i en industriel vintage stil, håndlavet af dygtige håndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af antikstøbt jern og poleret keramik, fås i forskellige farver.
Egenskaben af denne lampe ligger i håndværk af keramik. Keramikken er faktisk indrettet på en sådan måde som om tiden havde markeret sin vej. Reproduktionen af tid erosion kombineret med skinnende overflader giver denne ekstra værdi til denne applikation. Denne effekt bæres af tiden, giver Kendra en raffineret vintage-industriel stil.
Metaldele er lavet af antik jern. For at genskabe denne vintage effekt af jern behandles den ifølge visse procedurer for at ruste eller oxidere naturligt for at genskabe denne alderen effekt markeret med tiden.
En anden egenskab af Kendra er indeholdt i dets evne til at justere lysstrålen, hvor du vil have det meste. Faktisk er spotlighten udstyret med sin egen mobilitet, som giver dig mulighed for at styre lyset selv.
Retningslys, keramik med vintage finish i perfekt harmoni med oxideret metal: En unik applique i sin stil, med en antikke smag, perfekt til de mest efterspurgte omgivelser.
Lyse farver, skinnende overflader og raffinerede tegn på tiden for en nuværende profil i skyggen af en tidligere stil.
Kendra giver livet til et rent lys uden afskærmning. Det er netop disse enkle og delikate former, der tiltrækker opmærksomhed, og det gør Kendra i stand til at tilpasse sig enhver indretning fra den enkleste og minimaleste til de mest klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Intime atmosfærer og blødt lys: Denne applikation fuld af personlighed og uendelige detaljer er det perfekte indretningstilbehør til din egen hems.
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antikke smag!
Kendra er tilgængelig i to forskellige versioner: Komplet eller uden et metalgitter, dvs. antik jern, af design, for at øge sin industrielle effekt.
Giv dig et strejf af design i dit hjem og vælg den lampe, der passer til dig!

Lampe til rådighed i forskellige finish. Kontroller farveskemaet og indtast den ønskede finishkode i den relevante boks!

Bemærk: Pæren er udelukket
Brugbar pære: 1x maks 46 W, E14 stikkontakt

VIGTIGT: Da varens finish er helt håndlavet, kan produktet undergå små variationer i tone sammenlignet med billedet, en funktion, der understreger det enkelte produkts unikke karakter.

Lampen kan udfyldes med de specielle pærer af Ferroluce Retró-linjen. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.

Vi informerer vores kunder om, at virksomhedens tilbagesendelsespolitik ikke kan anvendes på følgende produkter, fordi de er håndværksmæssige og unikke håndlavede produkter på kundens anmodning. Dette indebærer, at de ikke kan returneres efter køb.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter