Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Applique justerbar keramik og metal spotlight Kendra Ferroluce

Kode: KENDRA
kr 1.333,40 kr 1.744,87 -24%
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
Ø 9 cm x h. 15 cm x tykkelse 18 cm; Vægt 0,43 kg
Leveringstider
20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Ferroluce
Justerbar væglampe i keramik og metal Kendra fra Ferroluce
Kendra er en fantastisk vægspot med industriel - vintage stil, håndlavet af dygtige håndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af antik jern og blank keramik, tilgængelig i forskellige farver.
Denne lampes egenart ligger i det keramiske håndværk. Keramikken er faktisk dekoreret på en sådan måde, som om tiden havde markeret sin vej. Gengivelsen af tidserosion kombineret med de blanke overflader giver denne væglampe den ekstra værdi. Denne tidsslidte effekt giver Kendra en sofistikeret vintage-industriel stil.
Metaldelene er lavet af antik jern. For at genskabe denne vintageeffekt af jern behandles den i henhold til visse procedurer for at rustne eller oxidere naturligt for at genskabe denne antikke effekt præget af tid.
En anden særegenhed ved Kendra er indeholdt i dens evne til at justere lysstrålen, hvor du vil have den mest, faktisk har spotlighten sin egen mobilitet, der giver dig mulighed for at dirigere lyset selv.
Retningslys, keramik med vintage-finish i perfekt harmoni med oxideret metal: en unik applikation i sin stil med en antik smag, perfekt til de mest raffinerede miljøer.
Lyse farver, blanke overflader og raffinerede tegn på tid til en aktuel profil i skikkelse af en tidligere stil.
Kendra skaber rent, ikke-screenet lys. Det er disse enkle og delikate former, der tiltrækker opmærksomhed, og som gør Kendra i stand til at tilpasse sig enhver indretning fra det enkleste og mest minimale til det mest klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Intime atmosfærer og blødt lys: denne væglampe fuld af personlighed og uforlignelige detaljer er det perfekte møbleringstilbehør til din hems.
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antik smag!
Kendra fås i to forskellige varianter: komplet eller uden et metalgitter, der er antik jern, af design for at øge den industrielle effekt.
Tag også et strejf af design til dit hjem, og vælg den lampe, der passer dig bedst!

Lampe fås i forskellige finish. Kontroller farvediagrammet, og indtast koden for den ønskede finish i det relevante felt!

Bemærk: Pære ekskluderet
Anvendelig pære: 1x maks. 46 W, E14-bøsning

VIGTIGT: Da færdiggørelsen af artiklen sker fuldstændigt manuelt, kan produktet muligvis undergå små variationer i tone i forhold til billedet, en funktion der understreger det unikke ved hvert enkelt produkt.

Lampen kan suppleres med de specifikke pærer i Ferroluce Retrò-linjen. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.



Vi informerer vores kunder om, at følgende produkter er udelukket fra virksomhedens returpolitik, da de er unikke håndlavede produkter fremstillet på kundens anmodning. Dette betyder, at de ikke kan returneres af kunden efter køb.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter