Made in Italy

Applique keramiske kurve Anita Il Fanale, art nouveau

  • Made in Italy
  • Kode: 061.19.OC
kr 2491,46
Foranstaltninger Afskærmning: Ø140 mm; fremspring 230 x 220 mm; Roset Ø100 mm
Leveringstider 4 uger
Applique keramiske kurve Anita Il Fanale, art nouveau
Brugbar pære:
1 x 46W Max. EcoHalo, Attack E14- 220V (dæmpbar)
Samlet strømforbrug: 46W - Udvikling i Light: 60w.

diffuser diameter: 14cm.
Lampe Højde: 20cm.
Base diameter: 10cm.
Wall projektion: 20cm.
Kapslingsklasse: IP20.
Pære ikke medfølger.

Anita serien

Den fremragende balance mellem elegance jugendstil og moderne komfort gør denne samling et mesterværk af håndværk, kendetegnet ved mesterligt raffinerede detaljer.
De berømte Bassano keramik, de er lavet af Anita lamper, tilføjer værdi til disse kreationer.

Il Fanale
Historien om Il Fanale går tilbage til 1979, da Fausto Della Torre og hans kone Luisa Marin beslutter at gå i gang med en ekstraordinær rejse af lidenskab og hårdt arbejde. Startende fra deres årtiers erfaring i at arbejde med traditionelle metaller, fandt selskabet med den hensigt og vilje til at producere originale lamper og høj kvalitet unikt.
Dedikation, beslutsomhed og engagement er de kvaliteter, der gør Il Fanale hvad det er i dag: en håndværker for succes i belysningsbranchen, kendt i Italien og i udlandet.
Lamperne af Il Fanale, selskab, der fremsatte Made in Italy sin adelsmærke, er værker "af kunst og lys", i stand til at passe ind i nutidige sammenhænge som henvisninger til den italienske tradition.
Produktion, helt italiensk, er i stand til at smelte til perfektion en sublim håndværk med de seneste belysning teknikker dermed give liv til unikke produkter og uden tid, samtidig med at råmaterialet. Udformningen af ​​hver kollektion er sat op som den perfekte syntese af form og funktion som kombineret med materialer af høj kvalitet og en tankevækkende proces gør hver unik produktion og ikke standardiseret: en specialudgave.

The Light tilbyder produkter med et højt design indhold adressering et publikum, der har en personlig stil og søgte, uden at forsømme de nyeste trends.
Enkle linjer, rene og elegant med internationale påvirkninger er integreret og respektere det italienske håndværker skabe lamper er kendetegnet ved en balance mellem volumen og proportioner og kreativitet uden overdrivelser, der skiller sig ud af værdien, der tilhører produktet. Det fortalte en værdi gennem de dygtige hænder sine håndværkere, som gennem brug af materialer af høj kvalitet og et stærkt fokus på produktionsteknik tilfører værdi til skræddersy produkter.

De anvendes til realisering af alle lamperne lyset materialer, er de mest repræsentative for traditionen: messing, kobber, jern. Den Murano-glas og Bassano keramik i stedet repræsenterer det højeste udtryk for Produceret i Italien.
Metallerne udsættes for en bestemt behandling af accelereret oxidation, som giver en patina af ældning, defineret "antikke". Denne særlige proces giver hvert materiale at tage på visse karakteristika. Messing tager på en farve, der har tendens til skov grøn, kobber erhverver rødlige toner, mens jern mørkere nuancer af sin oprindelige farve.
De efterbehandling behandlinger og procedurer, der bruges til at nå det endelige produkt er i overensstemmelse med traditionelle metoder, der tilhører familien og overleveret til dato.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro