3 personers sofa Udendørs polyethylen og Joe Tempotest

  • Kode: JOE DIVANO-3P
kr 33.804,60 kr 42.255,77 -20%
Viser muligheder:
Foranstaltninger L.230 s.100 cm x cm x 70 cm x H. tot h. siddende 25 + 15 cm x 54 cm h.bracciolo
Leveringstider 15 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Produkt vægt 32
3 personers sofa Udendørs polyethylen og Joe Tempotest
Joe er en 3-personers sofa udefra, fra det oprindelige design lavet af dygtige håndværkere.
Joe har en aluminium chassis og en polyethylen pladestruktur 7 mm udelukkende flettet i hånden.
Komplet med en polyurethanskum polstring. Polstringen består af en enkelt session og to ryglæn, alle omfattet af en Tempotest stof, modstandsdygtig over for vand og UV-stråler og fås i forskellige kromatiske variationer, ensfarvet.
Enkelheden og harmoni af former gør denne sofa perfekt placeret både i en moderne kontekst, der mest klassiske.
Bestående af bløde linjer, lidt "vintage" og sans for detaljer, Joe bringer en unik og originalt design.
For ekstra beskyttelse og holdbarhed, anbefaler vi brug af særligt dæksel i vinterhalvåret, om aftenen, eller i tilfælde af hyppige regnskyl.
Designer: Domenico Parigiani

Bemærk: Produktet leveres med Tempotest belægning fast i forskellige farvevarianter. Kontroller farvekort og i boksen angiver den ønskede finish kode fra dig!
For at modtage den Tempotest belægning mønstrede eller stribede anmodning prisfastsættelse til: clienti@viadurini.it


Puder medfølger:

- 1x Seat
- 2x ryglæn

Materialer:
- Aluminium
- Fiber Polyethylen HDPE (syntetisk fiber tilsvarende naturlige Rattan fiber med en stærk visuel og taktil lighed med naturlig fiber)
- Tempotest almindeligt stof

STOF Tempotest:
Den Tempotest stof er designet til en livsstil udendørs. Velegnet til haven, terrassen og poolen, dette materiale kombinerer styrke og ydeevne af farvet akryl stof og farve.
Disse stoffer er hydro og olieafvisende, rot-resistente, immune over for dannelse af mug og meldug, modstandsdygtig over for pletter, salt og fading UV-stråler, trods blød og behagelig at røre ved.
Vedligeholdelse og rengøring: tør eller kold maskine. Må ikke spinde. Jern uden damp. Tør ikke med elektriske apparater. Skyldes luftforurening, smog eller andre partikler kan afsættes på Tempotest stof, kan snavs af denne art simpelthen fjernes ved børstning af overfladen af ​​stoffet med en blød børste og derefter bruge en simpel sæbeopløsning. Efter børstning, skylles for at fjerne fuldstændigt sæbe. Undgå dannelsen af ​​lommer af vand og lad det tørre stoffet liggende udendørs før foldning. I vinterperioden er det tilrådeligt at opbevare den på et tørt sted med god ventilation. Dårlig vedligeholdelse kan kompromittere de vandafvisende egenskaber.

VIGTIGT: For det beskyttende dække prisfastsættelse anmodning til: clienti@viadurini.it

Viadurini i haven har en samling af udendørs produkter med et innovativt design. Disse produkter indeholder i sig selv en af ​​de kunstarter blandt de ældste stadig ved, at væve fortiden med nutiden, en 'kunst lavet af teknik og viden, intuition og viden af ​​materialet og dets potentiale. Indsamling, der dygtigt blander hjælpeprogram, kvalitet, skønhed og design, hyggelig og tiltrækkende på samme tid. Produkter med stor funktionalitet, pålidelighed og vejrbestandighed.

Små ændringer FARVE ELLER DRIFT AF HVORDAN ER DIT unikke PRODUKTFUNKTIONER håndværk!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter