Made in Italy

3-personers have sofa med luksuspuf i aluminium og stof - Filomena

  • Made in Italy
  • Kode: FILOMENA6
kr 69.330,29 kr 86.662,84 -20%
Leveringstider 3-4 arbejdsuger
Strukturmateriale aluminium
Længde (cm) 363
Dybde (cm) 98
Højde (cm) i alt 98, sæde 40

3-pers. Udendørssofa med designpuf i aluminium og hynder i vandtæt stof, luksusartikler lavet i Italien.

Det er detaljen i det støbte aluminiumsben, der skubber polstringen ind, der giver denne 3-personers havesofa med polstret forlængelse det raffinerede design, der adskiller den og personaliserer den i sin formelle ro.
Linjernes og volumenernes raffinerede væsentlighed kombineres med stoffernes materialitet for en elegant og konstruktivt solid visuel effekt, der forbedrer både det indre og det eksterne miljø.

Kollektionen er kendetegnet ved detaljerne i aluminiumsbenet som et knudepunkt kombineret med den formelle og modulære strenghed af polstringen for at opleve udendørs med hensyn til maksimal afslapning og hygge, siddende i sofaen, omkring et bord eller liggende på solseng. .

Tekniske egenskaber og materialer:
Strukturen og fødderne er lavet af epoxypulverlakeret aluminium , nem at håndtere og ideel til udendørs brug. Der er elastiske stropper, der understøtter sædet i vandafvisende stof e fuldt aftageligt betræk sammensat af polstrede skumgummipuder, lukket i en åndbar, men vandtæt membran. Ryglænets struktur er forbundet med basen via et hurtigkoblingssystem.

Tilgængelige finish:
  • hvid aluminium og sunbrella stof i sølv savanne
  • gunmetal aluminium og sunbrella stof i zinksavanna
  • metallisk sandgråt aluminium og laksemelange stof
Dekorative hynder inkluderet: 3 store og 2 små stof i henhold til den finish, der er valgt til sofaen.
NB: efter anmodning er der et beskyttelsesdæksel, som vi foreslår at bruge i perioder med ikke-brug af produktet. Chaiselongen fås både i højre eller venstre version af sofaen efter dine behov takket være det modulære design. For nærmere oplysninger eller mere information, kontakt os ved at udfylde den relevante formular.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter