Made in Italy

21 lys venetiansk glas lysekrone Håndlavet i Italien - Jason

  • Made in Italy
  • Kode: JASON
kr 79656,15 kr 88506,85 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 150
Dybde (cm) 150
Højde (cm) 120

21 lys lysekrone i venetiansk glas og håndlavet metal Fremstillet i Italien.

21 lys lysekrone håndlavet i Italien i venetiansk glas med forkromet metaldetaljer . En engagerende æstetik, der tilpasser sig enhver form for miljø, hvor den passer med overflod takket være dens former og funktionaliteten af dens design. De vidunderlige og elegante buede arme udvider sig udad for at bringe lys i forskellige retninger og oplyse rummet gennem en original scenografisk effekt , der minder om eksplosionen af fyrværkeri for et kreativt , raffineret og stærkt visuelt effektresultat .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige indretningsløsninger, er fremstillet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren , som takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning , bringer ægte kunstværker til live, udstyret med en sjæl og en personlighed, der giver dem, der opfinder dem, dem, der laver dem og dem, der bruger dem, mulighed for at skabe en personlig og egnet lighed og dermed føle empati med dem. Hele produktionsprocessen foregår i Venedig , glasfremstillingstraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive belysningsideer , der genforeslår klassiske designs, der er gensynet i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgarde resultat .

Pærer (medfølger ikke) : 21 x MAX 25W G9

Tilgængelige finish:
  • poleret krommetal og mælkehvidt krystalglas;
  • poleret krommetal og denimglas.
NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro