Made in Italy

15 lys lysekrone i venetiansk glas og krommetal fremstillet i Italien - Jason

  • Made in Italy
  • Kode: JASON1
kr 43.805,00 kr 54.756,22 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 90
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 77

Artisan 15 lys lysekrone i Venedig glas og metal Fremstillet i Italien.

15 lys lysekrone lavet af venetiansk glas håndlavet af dygtige italienske håndværkere beriget med forkromede metaldetaljer . En engagerende æstetik, der tilpasser sig enhver form for miljø, hvor den passer med overflod takket være dens former og funktionaliteten af dens design. De vidunderlige og elegante buede arme udvider sig udad for at bringe lys i forskellige retninger og oplyse rummet gennem en original scenografisk effekt , der minder om eksplosionen af fyrværkeri for et kreativt , raffineret og stærkt visuelt effektresultat .

En 100% Made in Italy-produktion , der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en inspirationskilde til glasforarbejdning . Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, eksperter i sektoren , fortæller om ældgamle teknikker overleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag, og fortæller gennem lyset dets værdier af erfaring , autenticitet og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleringsløsninger, der respekterer traditionen, blander sig med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at indrette dine værelser med stil og minde om fortiden. Det, der er født, er et indretningsforslag, der ser ud til at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store sale i gamle bygninger .

Pærer (medfølger ikke) : 15 x MAX 25W G9

Tilgængelige finish:
  • poleret krommetal og røget glas;
  • poleret krommetal og gråt glas.
NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter