Made in Italy

2. september polstrede stole med ryglæn arbejdede BOUTONNE Sophia

  • Made in Italy
  • Kode: SEDIA SOPHIA
kr 22871,09 kr 25412,29 -10%
Foranstaltninger 53 x 65 x h. 98 cm
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
2. september polstrede stole med ryglæn arbejdede BOUTONNE Sophia
Sophia er en fantastisk stol fra det oprindelige design og kreativ i New Classic stil, det passer ind i enhver indretning, fra klassisk til moderne. Disse stole er lavet af en mat sort træramme, komplet med polstring i høj tæthed polyurethan og med polstret sæde med elastiske stropper. Sophia Disse stole er dækket med et originalt brunt-farvet stof kat. A, som giver det et strejf af elegance og tidløs raffinement.
Det vigtigste er kendetegnende for disse stole er identificeret i deres ryglæn, der præsenterer behandlingen bouttonè håndværker.
Hver eneste stol Sophia forener i sig selv stil, kvalitet, design og elegance. Med sine flydende linjer, enkel og stiliseret er velegnet til alle typer af møbler.
Det bringer dig også et strejf af design og komfort i dit hus!
Lavet helt i Italien.

Prisen inkluderer:
- 2 stole Sophia Cat brunfarvet materiale A og stel i mat sort træ.

ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro