Made in Italy

2. september polstrede moderne stole med træben i sort Audrey

  • Made in Italy
  • Kode: SEDIA AUDREY
kr 16686,59 kr 20858,22 -20%
Foranstaltninger 47 x 60 x h. 95 cm
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
2. september polstrede moderne stole med træben i sort Audrey
Audrey er en fantastisk stol fra det oprindelige design og kreativ, passer ind i enhver indretning, fra klassisk til moderne. Disse stole moderne stil består af en mat sort træramme, komplet med polstring i høj tæthed polyurethan og polstret sæde med elastiske stropper. Audrey Disse stole er dækket med et vævet original Tortora Cat.A, som giver det et strejf af elegance og tidløs raffinement.
Audrey forener i sig selv stil, kvalitet, design og elegance. Med sine flydende linjer, enkel og stiliseret er velegnet til alle typer af møbler.
Det bringer dig også et strejf af design og komfort i dit hus!
Lavet helt i Italien.

Prisen inkluderer:
- 2 stole Audrey stof due grå og mat sort træ

ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro