Made in Italy

2 lys væglampe i italiensk håndværksglas klassisk stil - Mindful

  • Made in Italy
  • Kode: MEMORE3
kr 1.681,33 kr 2.101,65 -20%
Materiale glas og metal
Farve hvid og krom
Leveringstider 10-12 hverdage
Stik og strømtype 2 x E14 220-230 V
Længde (cm) 35
Dybde (cm) 28
Højde (cm) 35

Væglampe med 2 lys i krommetal og hvidt håndlavet glas, lavet i Italien.

Den ædle og forførende sjæl i denne 2-lamps væglampe efterlader ikke plads til ubeslutsomhed: dens skarpe og beslutsomme karakter bliver scenens hovedperson, til en elegant stue eller et kongeligt soveværelse .
Ideel til dem, der ønsker scenografisk belysning med en gammeldags stil, dets klassiske og luksuriøse design består af 2 buede arme, fuldstændig lavet af håndforarbejdet glas med en naturlig hvid finish og fås i forskellige elegante nuancer, for at passe helt ind. alle steder og opfylde de forskellige behov. Detaljer i forkromet metal.

Komplementet er derfor ideelt til at indrette sofistikerede og smagfulde rum såsom en stue eller soveværelse, der præsenterer sig selv som perfekt til korridorer, indgange og lounger, og oplyser ethvert miljø med smag og karakter i en blanding af stil, klasse og innovation.
En stil, der aldrig sætter sig; elegant, majestætisk, værdifuld, med materialer af højeste kvalitet, for at skabe en raffineret og sofistikeret atmosfære.

NB: Pærerne medfølger ikke. Komplementet fås også i versionerne i rav, transparent, røget, blågrøn og/eller guldmetalfinish.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter