Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Applique vintage formede keramiske terning Connie Ferroluce

Kode: CONNIE
kr 854,08 kr 1.060,03 -19%
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
h. L. 10 cm x 10 cm x Sp.10 cm; Vægt 0,60 kg
Leveringstider
20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Ferroluce
Connie keramisk vintage kubisk væglampe af Ferroluce
Connie er et fantastisk væglampe, håndlavet i keramik af dygtige håndværkere i Italien.
Applique minimal og funktionel, kendetegnet ved en form, der minder om en terning, der består af elegante kvadratiske linjer.
Denne lampes egenart ligger i forarbejdning af dens ydre finish, dekoreret på en sådan måde, som om tiden havde markeret sin vej. Denne effekt er givet til lampen ved at følge to forskellige processer afhængigt af den ønskede finish.
I et tilfælde kombineres gengivelsen af tidernes erosion med glatte overflader, der giver denne ekstra værdi til denne applikation. I stedet, hvis du vælger damaskens finish, vil stiliserede blomster blive dekoreret i perfekt shabby stil, som strækker sig på overfladerne af lampen, der genskaber en fascinerende fresco-effekt. Denne smukke damask finish opnås gennem kromatiske detaljer og små tekniske egenskaber i udsmykningen.
Afslutter, der gør Connie perfekt til belysning malerier og spejle.
Ideel til omgivelser med en urban stil og en vintage smag.
Connie består af et essentielt og elegant design, der bevarer vigtigheden af brug og beroliger med en delikat balance mellem former og toner.
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antikke smag!
Lampe til rådighed i forskellige finish. Kontroller farveskemaet og indtast den ønskede finishkode i den relevante boks!

Bemærk: Pæren er udelukket
Brugbar pære: 1x maks. 33 W, G9 stikkontakt

VIGTIGT: Da varens finish er helt håndlavet, kan produktet undergå små variationer i tone sammenlignet med billedet, en funktion, der understreger det enkelte produkts unikke karakter.

Lampen kan udfyldes med de specielle pærer af Ferroluce Retró-linjen. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.

Vi informerer vores kunder om, at virksomhedens tilbagesendelsespolitik ikke kan anvendes på følgende produkter, fordi de er håndværksmæssige og unikke håndlavede produkter på kundens anmodning. Dette indebærer, at de ikke kan returneres efter køb.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter