Made in Italy

18 lys lysekrone i venetiansk glas og metal klassisk - florentinsk stil

  • Made in Italy
  • Kode: FIORENTINO7
kr 65950,79 kr 82438,43 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 87
Dybde (cm) 87
Højde (cm) 165

Lysekrone i Venedig glas og poleret forkromet metal Fremstillet i Italien.

18 lys lysekrone lavet af Venedig glas i denim finish med bly vedhæng og poleret forkromet metal . Fremstillet gennem et håndværk , er dette komplement karakteriseret ved de vidunderlige arme, der arbejdes i hånden gennem vridningsteknikken , som skaber et eksklusivt resultat, der æstetisk minder om sammenfletningen af et reb, hvilket giver personlighed til lysekronen. En ægte lysregn invaderer lysekronens struktur og spreder sig derefter til det omgivende miljø ved hjælp af brydning gennem magien ved pailletter og krystalvedhæng med fine finish, og skaber dermed en stemningsfuld og drømmeagtig scenografisk effekt, der er i stand til at fortrylle og overraske. for sin elegance og majestæt .

Fra brugen af råvarer af høj kvalitet fra det italienske territorium og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, som har overleveret de gamle traditioner i årtier, er et stort mesterværk af glaskunst født, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver fase af produktionen finder sted i Venedig , glastraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. Derved smelter højt håndværk sammen med design og tradition finder nyt liv gennem brug af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk , der genfortolker en klassisk stil gennem et nutidigt sprog, der gennem lyset viser sine værdier af autenticitet og effektivitet .

Pærer (medfølger ikke) : 18 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro