Made in Italy

18 lys håndlavet venetiansk glas lysekrone lavet i Italien - Graham

  • Made in Italy
  • Kode: GRAHAM2
kr 101.892,86 kr 127.366,09 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 118
Dybde (cm) 118
Højde (cm) 187

Håndlavet venetiansk glas lysekrone med Made in Italy stof lampeskærme.

18 lys lysekrone lavet i Italien i håndlavet ametyst finish Venedig glas med poleret krom finish metal detaljer og stof lampeskærme . Et møbel karakteriseret ved et artikuleret, men essentielt design , der er i stand til at berige miljøet og give karakter takket være dets stærke scenetilstedeværelse, der er typisk for fortidens klassiske lysekroner. De rørformede glasarme understøtter på en delikat og stilfuld måde de vidunderlige stoflampeskærme, som hjælper med at bære lyset i alle retninger for en varm , blød og omsluttende belysning.

En 100% Made in Italy-produktion , der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en inspirationskilde til glasforarbejdning . Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, eksperter i sektoren , fortæller om ældgamle teknikker overleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag, og fortæller gennem lyset dets værdier af erfaring , autenticitet og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleringsløsninger, der respekterer traditionen, blander sig med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at indrette dine værelser med stil og minde om fortiden. Det, der er født, er et indretningsforslag, der ser ud til at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store sale i gamle bygninger .

Pærer (medfølger ikke) : 18 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter