Made in Italy

12 lys lysekrone i Venedig glas og metal lavet i Italien - Graham

  • Made in Italy
  • Kode: GRAHAM1
kr 58.552,14 kr 73.190,18 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 85
Dybde (cm) 85
Højde (cm) 187

Håndlavet venetiansk glas 12 lys lysekrone med stof lampeskærme.

12 lys lysekrone håndlavet i Italien i Venedig glas med mælkehvid-elfenben finish med metaldetaljer i poleret krom finish og elegante stof lampeskærme . Et møbel karakteriseret ved et artikuleret, men essentielt design , der er i stand til at berige miljøet og give karakter takket være dets stærke scenetilstedeværelse, der er typisk for fortidens klassiske lysekroner. De rørformede glasarme understøtter på en delikat og stilfuld måde de vidunderlige stoflampeskærme, som hjælper med at bære lyset i alle retninger for en varm , blød og omsluttende belysning.

Hvert element, der udgør disse vidunderlige indretningsløsninger, er fremstillet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren , som takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning , bringer ægte kunstværker til live, udstyret med en sjæl og en personlighed, der giver dem, der opfinder dem, dem, der laver dem og dem, der bruger dem, mulighed for at skabe en personlig og egnet lighed og dermed føle empati med dem. Hele produktionsprocessen foregår i Venedig , glasfremstillingstraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive belysningsideer , der genforeslår klassiske designs, der er gensynet i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgarde resultat .

Pærer (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter