Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Spejl Rund design væg modeno gjort i Italien ADDO

Kode: ADDO
kr 31.468,12

madein_italy

- +
Materiale
Glas / glitter
Foranstaltninger
Ø 88 x 3 cm
Leveringstider
60 dage arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Viadurini Collezione Living
Spejl Rund design væg modeno gjort i Italien ADDO
Spejl moderne design væg, skabt af designeren Giorgio Boys inspireret af planeterne i solsystemet.
100% Made in Italy

ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies