Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Selene Papyrus moderne krystal pendel Ø15 H 125cm

Kode: PAPIRO 0383-1
kr 1.473,71
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
Ø15 H 125cm max
Leveringstider
7 arbejdsdage fra ordre lavet * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Selene Venezia
Selene Papyrus moderne krystal pendel Ø15 H 125cm, fremstillet i Italien
Papyrus
er en utrolig samling rig og alsidig, som samler alle de typer af lamper opdelt i flere variationer af formen, størrelsen og antallet af lyskilder. Armaturet, med en bestemt form, er ekstra-klart glas og fås i forskellige finish. Forberedt for 'brug af en E 27 70W pære (ikke inkluderet).

Produkt fremstillet i Italien.

Deres rustikke karakter af Selene lamper, kan du anmode brugerdefinerede designs og skræddersyet: bede om et skøn clienti@viadurini.it

Lyset energi er ikke kun et middel til at se og skelne mellem de former, men sandt skaberen af ​​rummet. Og 'siden 1969 Selene belysning arbejder dagligt for at skabe lette genstande, at ikke kun arredino miljøer, men skabe unikke følelser til at gøre dine daglige rum. Den ejendommelige glas tradition for den venetianske provins var base af kunsthåndværk, håndlavede med tålmodighed og pleje gået i arv fra far til søn. De kreationer er centreret om form og funktion: hele processen, fra undfangelsen dell 'idé til skitsen på ark papir, indtil opførelsen af ​​bygningen, fokuserer på den særlige rapport, at lamperne ønsker at skabe mellem det lys, som du ønsker at producere, og materialerne bruges der omgiver det og bryder, er intet overladt til tilfældighederne, men hvert element er blevet undersøgt og udvalgt med omhu for at sikre størst mulig velfærd.

For nylig viste produkter