Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

klassiske chaiselong med stof 100% Made in Italy Basco

Kode: BASCO
kr 71.847,28

madein_italy

- +
Materiale
Træ / stof
Foranstaltninger
240 x 120 h 80 cm
Leveringstider
60 dage arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Viadurini Living
Klassisk chaiselong med stof 100% Made in Italy Basco
klassisk loungestol håndlavede, udmærker sig ved en komfortabel polstret sæde med quiltet ryglæn.
Basco er dækket med stof. Det er også tilgængelige i andre versioner: imiteret læder, kunstlæder fra merbau, anilin læder og cloud hud. Indhent et tilbud på: clienti@viadurini.it.

Struktur: krydsfiner, massivt fyrretræ og elastiske bælter.
Padding: ekspanderet polyurethan i differentierede celler åbne for densiteter dækket med Dacron flapper.
Belægning: Artik bordeaux stof.
Poter: poleret messing.
Mål: 210 x 105 h 80 cm
Siddende Mål: p 63 x H 40 cm

ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."

For nylig viste produkter