Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Justerbar messing køkkenvaskarmatur med forår fremstillet i Italien - Keope

Kode: KEOPE
kr 3.017,37 kr 4.526,05 -33%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Messing
Leveringstider
7/10 arbejdsdage
Viadurini Taps

Moderne mixer til køkkenvask i forkromet messing Lavet i Italien.

Køkkenvask mixer fremstillet i Italien i forkromet messing. Takket være tilstedeværelsen af den justerbare tud med fjeder og 2-jet-bruseren er det muligt at maksimere dets funktionalitet, så du kan bruge produktet på en helt enkel og praktisk måde. Det, der gør det unikt, er tilstedeværelsen af en patrondefineret ES, der er i stand til at levere koldt vand, når armen hæves i den centrale position, hvilket undgår behovet for varmt vand fra kedlen og dermed muliggør betydelige energibesparelser.

Takket være brugen af certificerede kvalitetsråmaterialer og den omhyggelige kontrol af hver fase af produktionscyklussen er hvert element i denne linje i stand til at levere det perfekte Made in Italy-produkt, der er kendetegnet ved et fremragende kvalitetsprisforhold, der kun giver det bedste .
Moderne og elegante linjer garanterer et højt kvalitetsniveau, der tilbyder en række tilbehør, der kan sikre innovation , design og sikkerhed , egenskaber, der gør hvert produkt i stand til at berige og forbedre den æstetiske side af ens køkken.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter