Design isspand til vin i poleret hamret kobber eller pompøsgrøn, lavet i Italien.
Isspanden repræsenterer et
unikt stykke , da hver genstand er resultatet af en
håndværksmæssig forarbejdning af kobber, der er
hamret i hånden i henhold til den
italienske tradition , lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændret ekspertise af kobbersmedene.
I fuld respekt for italiensk
tradition og kvalitet er den
helt manuelle produktion resultatet af en stærk syntese mellem
passion og kunst, der giver liv til en
unik og dyrebar genstand. Af enestående kvalitet og raffinement er hver genstand og hver af dens detaljer resultatet af omhyggelig forarbejdning udført strengt i hånden af mesterkobbersmede.
Kobberkogegrejet til kulinarisk brug er i virkeligheden fuldstændigt
modelleret i hånden slå på specifikke jernstænger med træhammere og specielle hamre til små produktioner, eller med drejebænken til større.
Denne forarbejdningsteknik giver kobberet et æstetisk udsmykket udseende, men gør det frem for alt mere
modstandsdygtigt over for slid , for en molekylær hærdende effekt.
Til sidst udføres rengøring og polering manuelt med biologisk nedbrydelige produkter, og til sidst polering ved børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør det til et uundværligt værktøj, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.
Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge
materialer af fremragende kvalitet. Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering. Messing til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgs barrer til håndværksmæssig støbning, i overensstemmelse med reglerne.
Materialet: Kobber var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker. Det er et
praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi. Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter.
Kobber er velegnet til lang og præcis madlavning på grund af dets
varmeledningsevne, som gør, at varmen kan fordele sig jævnt over hele gryden og låget, så der, når den ønskede temperatur er nået,
opnås energibesparelser , da det kræver lidt varme.
Tekniske funktioner og advarsler:- Kan bruges til gas-, stråle- eller elektrisk madlavning, helst med lav flamme;
- Brug ikke spidse genstande i direkte kontakt med interiøret;
- Brug ikke ståluldspuder til indvendig rengøring;
- Vask i opvaskemaskinen anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
- Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller tallerkener uden mad eller krydderier indeni;
- Stable ikke panderne oven på hinanden; det er tilrådeligt at hænge dem op.
NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske
antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet.