Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vaser, lys indretning, have og udendørs

Haven oplivet af boligtilbehør, vaser og ekstern lys indretning giver reel specielle effekter, der giver at touch næsten "magiske" eventyrlige have.
udendørs møbler, der dag tage på de forskellige former for bugtet sessioner, lineære og minimalistiske borde, potter af en ren hvid, lamper og skulpturer. Alle disse aften møbler, ved solnedgang, bliver de smukke med funklende lyspunkter der belyser haven, swimmingpool, veranda.

Ikke blot æstetik og originalitet: wonder af den lyse indretning blander sig med deres evner, fordi de er lavet af materialer, der er resistente over for vejr og mest barske vejrforhold.

Lige så lidt at gøre gøre det endnu mere smuk og trendy din have, især om natten.

For at give et praktisk eksempel, Evolution Light kollektion med de smukkeste vaser Nicoli , italiensk mærke, der tilbyder mange løsninger til planter og blomster, og i hvis katalog indeholder nogle smukke LED-lys krukker kommer i mange forskellige størrelser og former. Fartøjer i stand til at skabe usædvanligt homogene lyseffekter er tomt, der i flerfarvet. Men det er ikke kun det æstetiske kendsgerning med lys og design. Disse udendørs lys vase i flerfarvet udgave, de tilbyder også alle de mentale og fysiske velbefindende farve terapi, bygger direkte på de kendte terapeutiske egenskaber af farverne.

Men hvis det ikke er et fartøj, du søger at skinne din afslapning og nydelse vinkel, kan du fokusere på de lyse bolde Dekorative Have, oprigtige lyse bolde, der kan definere stien til indgangen til huset eller kan lyse af fortryllelse kanten af din pool, så gør midnat badeværelser betagende oplevelse.

Måske du tror, ​​at boldene ikke er egnede til din smag? Så måske du vil kunne lide mere lysende terninger, der skal bruges hver for sig eller kan stables sammen for at skabe fantasifulde lineær eller kantede kompositioner.

Prøv lyse møbler fra de mest avancerede former? Hvis du ønsker noget fra de stærkere personligheder og spektakulære derefter indsamling af mærket Myyour belysning vil ikke skuffe! Baby Kærlighed lamper flydende lyse rose-formet, kæmpe lamper Tulip og den feminine silhuet som Penelope, fantasifulde samlinger som Tino, hyggelige og komfortable elefanter, som voksne og børn ikke kan modstå, er blot nogle af de designobjekter designet af det italienske mærke Myyour , lavet med en speciel polyethylen syntese kaldet Poleasy®.

Med få elementer af lysdesign kan du gøre unikke og specielle deres haven i aften og nat.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies