Rund kobbergryde med låg og buet håndtag, fremstillet i italiensk håndværk.
Hånd-hamret fast kobber
gryde med låg og praktisk buet håndtag er ideel til tilberedning risotto, Ischia-stil kanin, kylling, braiseret kød, og er generelt egnet til langsom tilberedning.
Med et rundt design er det et
unikt stykke design , da produktet med hver eneste detalje er resultatet af en nøjagtig og stringent
manuel bearbejdning i fuld respekt for italiensk
tradition og
kvalitet , for en
unik og dyrebar genstand.
Gryde: håndhamret
Låg: håndhamret
Af enestående kvalitet og raffinement er hver genstand, med hver detalje, resultatet af en nøjagtig og stringent
manuel bearbejdning udført af kobbersmedenes passion og kunst, i fuld respekt for italiensk
tradition og kvalitet , for en
unik og dyrebar genstand. . Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge
materialer af fremragende kvalitet. Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering. Messing til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgsbarrer til håndværksmæssig støbning, og den anvendte tin er 100% ren jomfru, egnet til fødevarebrug, i overensstemmelse med reglerne og med et analysecertifikat.
Kobberkogegrejet er helt
håndmodelleret ved at slå på specifikke jernstænger med træklubber og specielle hamre til små produktioner, eller med drejebænken til de større.
Denne forarbejdningsteknik giver kobberet ikke kun et æstetisk forbedret udseende, men også større
modstandsdygtighed over for slid , for en molekylær hærdende effekt.
Efterfølgende fortinnes hvert produkt
i hånden over bålet, hvorved det smeltede dåse manuelt fordeles inde i kogegrejet, for at gøre det sikkert og hygiejnisk. Endelig anvendes biologisk nedbrydelige produkter til manuel rengøring og slibning; mens den sidste polering involverer børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør redskabet uundværligt, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.
Tekniske funktioner og advarsler:- Kan bruges til gas-, stråle- eller elektrisk madlavning, helst med lav flamme;
- Brug ikke skarpe genstande i direkte kontakt med interiøret, vi anbefaler træbestik for at undgå ridser i blikbelægningen;
- Brug ikke ståluldspuder til indvendig rengøring, for at undgå fjernelse af dåsen;
- Vask i opvaskemaskinen anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
- Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller tallerkener uden mad eller krydderier indeni;
- Stable ikke panderne oven på hinanden; det er tilrådeligt at hænge dem op.
Materialet: Kobber er et
praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi og var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker.
Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter. Indiceret til lang og præcis tilberedning på grund af dens
varmeledningsevne , tillader den varmen at fordele sig jævnt over hele gryden og låget for optimal
energibesparelse, da den, når den ønskede temperatur er nået, kræver lidt varme.
NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske
antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet. Dam vil også have tendens til at blive mørkere, men denne naturlige reaktion påvirker ikke dens hygiejne. Hvis belægningen af fortinningen ikke længere er ensartet, vil det være vigtigt at gå videre med en ny fortinning, som du kan kontakte leverandøren eller eksperter i sektoren direkte for. Med de korrekte forholdsregler, der er angivet ovenfor, kan fortinning holde op til 9/10 år.
Muligheden for periodisk at stagnere interiøret og polere det udvendigt gør
beholderen evig : det er grunden til, at disse værktøjer ofte bliver overleveret
fra generation til generation.