Made in Italy

Nøddeknækkerbakke i massivt kobber Håndlavet design 28 cm - Paronzo

  • Made in Italy
  • Kode: PARONZO1
kr 2013,11 kr 2516,41 -20%
Materiale kobber
Leveringstider 15-18 hverdage
Længde (cm) 28
Dybde (cm) 28
Højde (cm) 13

Nøddeknækker i hamret massiv kobber- og messingtang, håndlavet design lavet i Italien.

Denne massiv kobber nøddeknækker med messing bakke og tang har en enestående kvalitet og raffinement, resultatet af hånden - hamret kobber håndværk ifølge den italienske tradition, lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændrede ekspertise ved kobbersmede.
Det er et unikt stykke design , da produktet med hver eneste detalje er resultatet af en nøjagtig og stringent manuel bearbejdning i fuld respekt for italiensk tradition og kvalitet , for en unik og dyrebar genstand.

Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge materialer af fremragende kvalitet.
Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering. Messing til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgs barrer til håndværksmæssig støbning, i overensstemmelse med reglerne.

Kobberkogegrejet er helt håndmodelleret ved at slå på specifikke jernstænger med træklubber og specielle hamre til små produktioner, eller med drejebænken til de større.
Denne forarbejdningsteknik giver kobberet ikke kun et æstetisk forbedret udseende, men også større modstandsdygtighed over for slid , for en molekylær hærdende effekt.
Endelig anvendes biologisk nedbrydelige produkter til manuel rengøring og slibning; mens den sidste polering involverer børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør redskabet uundværligt, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.

Tekniske funktioner og advarsler:
  • Kan bruges til gas-, stråle- eller elektrisk madlavning, helst med lav flamme;
  • Brug ikke spidse genstande i direkte kontakt med interiøret;
  • Brug ikke ståluldspuder til indvendig rengøring;
  • Vask i opvaskemaskinen anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
  • Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller tallerkener uden mad eller krydderier indeni;
  • Stable ikke panderne oven på hinanden; det er tilrådeligt at hænge dem op.
Materialet:
Kobber er et praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi og var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker.
Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter. Indiceret til lang og præcis tilberedning på grund af dens varmeledningsevne , tillader den varmen at fordele sig jævnt over hele gryden og låget for optimal energibesparelse, da den, når den ønskede temperatur er nået, kræver lidt varme.

NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro