Kop i poleret kobber med håndtag af messing, 6 dele fremstillet i Italien.
Dette krus udelukkende lavet af glat kobber har et holdbart messinghåndtag . Ideel til cocktails især til Moscow Mule, som udelukkende serveres med et kobberlandkrus, den skal være helt tinfri indeni.
Det funktionelle og elegante design repræsenterer et unikt stykke , da genstanden kommer fra en håndværksmæssig kobberbearbejdning i henhold til den italienske tradition , lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændret ekspertise af kobbersmedene.
I fuld respekt for italiensk tradition og kvalitet er den helt manuelle produktion resultatet af en stærk syntese mellem passion og kunst, der giver liv til en unik og dyrebar genstand.
Af enestående kvalitet og raffinement er hver genstand og hver af dens detaljer resultatet af omhyggelig forarbejdning udført strengt i hånden af mesterkobbersmede.
Kobberkogegrejet til kulinarisk brug er i virkeligheden fuldstændigt modelleret i hånden slå på specifikke jernstænger med træhammere og specielle hamre til små produktioner, eller med drejebænken til større.
Denne forarbejdningsteknik giver kobberet et æstetisk udsmykket udseende, men gør det frem for alt mere modstandsdygtigt over for slid , for en molekylær hærdende effekt.
Til sidst udføres rengøring og polering manuelt med biologisk nedbrydelige produkter, og til sidst polering ved børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør det til et uundværligt værktøj, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.
Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge materialer af fremragende kvalitet.
Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering. Messing til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgs barrer til håndværksmæssig støbning.
Materialet:
Kobber var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker. Det er et praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi. Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter.
Kobber er velegnet til lang og præcis madlavning på grund af dets varmeledningsevne, som gør, at varmen kan fordele sig jævnt over hele gryden og låget, så der, når den ønskede temperatur er nået, opnås energibesparelser , da det kræver lidt varme.
NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet.