Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Han kommode med marmorplade og dekorative design ottore, fremstillet i Italien, Gildo

Kode: GILDOMAR
Ønsker du et tilbud?

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

Viadurini Collezione Living
Han kommode med marmorplade og dekorative design ottore, fremstillet i Italien, Gildo
Gildo er en mobil luksus klassisk design, moderne twist takket være "hul" farve, der kendetegner det, og gør det til et stykke unik og enestående indretning, der er designet til at imponere. Toppen er lavet af Emperador marmor. De klassiske dekorationer er lavet af ren naturlig beskyttet messing. Strukturen er i naturlig finish massivt træ mahogni.
Forummet er tilgængelig i blå lakeret finish eller fluorescerende pink. Vælg fra menuen finish du ønsker.
Mobile Gildo kan bruges i miljøer, nat i opholdsrummet.

NB: disse er elementer håndlavede i Italien, du kan anmode om brugerdefinerede designs med hensyn til størrelser, finish og former. For information og citater så skriv til clienti@viadurini.it. Et team af erfarne designere er klar til at give liv til din unikke projekt.

ARTISAN ITALIENSKE PRODUCENT
Møblerne i denne samling er lavet af   en 'italiensk virksomhed specialiseret i produktion håndlavede luksus designermøbler. Skulpturelle former, der tager inspiration fra klassiske, men rivistate på en moderne måde, er ledetråden for hans resultater. Den gamle tradition møbelsnedker og håndværk erfaring kombineres for at give liv til en rig variation af produk hvor materialer og former er hovedpersoner: En samling af luksuriøse møbler, der reagerer på de moderne bekvemmeligheder, mens de resterende moderne funktionel, mens ikke bryde væk fra værdifuld arv af tradition.

Hver kollektion er kendetegnet ved forhold, fantasi og omhyggelig forskning af finish og top kvalitet træ i en moderne magasiner, der tilføjer excentriske visioner og ironiske fortolkninger, der kombinerer den lange italienske tradition for træbearbejdning med avancerede teknikker. Alt dette er med til at skabe et personligt og originalt koncept på design og møbler verden.

Virksomheden har to stærke sjæle: den første dedikerede til forskning, og det kører gennem alle mulige måder; det andet er udtrykt med autoritet i verden af det offentlige rum og kontrakt takket være den næsten århundredes design kultur, der beskæftiger den nyeste teknologi uden at ofre italiensk håndværk og gøre den til din egen stolthed. Inden virksomheden er der forskellige produktionsafdelinger installerer de mest helt "i hus" projekter: et dedikeret team udviklet det oprindelige design, der vil så alle efterfølgende produktionsområder, fra hakket til mejsling, fra maling polstring. Virksomheden er i virkeligheden nu kendt på verdensmarkedet for hans store evne til at kombinere kvalitet, alsidighed og professionalisme.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies