Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Dobbeltseng Smedejern Lira, kvalitet Made in Italy

Kode: LIRAM
kr 4.344,80 kr 6.300,71 -31%

Tjenester i forbindelse med produktet

Viser muligheder:

- +
Leveringstider
15 arbejdsdage
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Night Design
BED til måling. KONTAKT os for et tilbud!
Det kan gøres i alle farver. Tillæg for COLOR IKKE INKLUDERET FARVE: 15%.


BEMÆRK: I versioner med hus (med hoved og fodspark container, hovedgærde med container) indeholder sengeramme; i de andre versioner (med hoved og footboard Side Bands, chef med Wall Attack, chef med sengeramme) sengen net er udelukket, og skal købes separat.

Smedejern seng, håndlavet i Italien.
Disponbile i følgende varianter:

- Leder med fodspark og Bandager Side
Den smedejern seng i varianten DOUBLE hoved med SIDEBÅND trinbræt Det indebærer indsættelse af et netværk af 160 x 190, som kan være enten understøttes af deres ben, begge anvendt hviler på sengerammen. Denne anden løsning anbefales af selskabet, da det er nemmere at flytte operationer og rengøring. Under alle omstændigheder kan den beslutning om, hvordan man anvender netværket 'tages direkte på tidspunktet for installation og er reversibel, idet bjergbestigere indgår i tildelingerne sengen. Hvis der var nogen særlige krav i forbindelse med den fysiske struktur, kombinationen med netværk, der allerede har eller blot æstetik, denne model, takket være vores håndværker produktivitet kan ændres i højde, total længde og bredde.
- Leder med trinbræt og Container
Den smedejern seng i variant DOUBLE HOVED CONTAINER MED trinbræt omfatter lamelbund, der kan "rumme en madras 160 x 195 cm. Det netværk, som vi har et bestemt system af fast madras, der tillader ham at også montere en langvarig cm madras. 190. Hvis der var nogen særlige krav til æstetik, denne model, takket være vores håndværker produktivitet kan ændres i højden. Beholderen er helt lavet af metal og kan males til enhver farve. Har metalkabinet garanterer mange fordele til vores seng, herunder robusthed, nem rengøring og større kapacitet. Beholderen er i hvert tilfælde matches til en tekstil omhæng. Denne version med fodspark for eksempel er kun muligt takket være metal struktur af beholderen, der matcher meget velkommen, fordi det giver dig mulighed for at kombinere de klassiske funktioner i en fuld seng med bekvemmeligheden af ​​drage fordel af lagerplads.
- Leder med Angrib Muro
Den smedejern seng i variant DOUBLE hovedet med WALL MOUNT involverer indsættelse af en cm gitter. 160, der skal understøttes af deres ben. Hvis der var nogen særlige krav i forbindelse med den fysiske struktur, kombinationen med netværk, der allerede har eller blot æstetik, denne model, takket være vores håndværker produktivitet kan ændres i højden og bredden.
- Leder med Container
Den smedejern seng i variant DOUBLE hoved med BOX indeholder lamelbund, der kan "rumme en madras 160 x 195 cm. Det netværk, som vi har et bestemt system af fast madras, der tillader ham at også montere en langvarig cm madras. 190.In hvis der var nogen særlige krav til æstetik, denne model, takket være vores håndværker produktivitet kan ændres i højden. Beholderen er helt lavet af metal og kan males til enhver farve. Har metalkabinet garanterer mange fordele til vores seng, herunder robusthed, nem rengøring og større kapacitet. Beholderen er i hvert tilfælde matches til en tekstil omhæng
- Testet med sengeramme
Den smedejern seng i variant HEAD med dobbeltseng SURROUND involverer indsættelse af et netværk fra 160 X 190, der skal anvendes hviler på sengerammen. Hvis der var nogen særlige krav i forbindelse med den fysiske struktur, kombinationen med netværk, der allerede har eller blot æstetik, denne model, takket være vores håndværker produktivitet kan ændres i højde, total længde og bredde.

FORANSTALTNINGER
- Testet med fodspark og sidepaneler 167 x 203 x 138/83 cm
- Hovedgavl og fodspark med beholder 167 x 215 x 138/83 cm
- Testet med vægmontering 167 x 3 x 138 cm
- Testet med beholder 167 x 206 x 138 cm
- Hovedgærde med ramme 167 x 196 x 138 cm
Viadurini tilbyder en værdifuld samling af smedejern senge, lavet udelukkende og strengt i hånden af dygtige håndværkere. Engagementet og lidenskab af håndværksmestre, garanterer værdien og håndværk autentitcità af alle produkter.
Ved hånd-produktionsfasen følger det industrielt realiseres ved hjælp af sandblæsning, som renser jern fra slagger og den bruges til opbevaring at gøre den egnet til maleprocessen olie. Med den sidste fase er tilbage til 'håndværk virkelige, dvs den antikke og farven finish, forud for den endelige tilberedning af produktet.
Giv dig selv en seng af sand ekspertise lavet i Italien!

HVORFOR KØB
  • fremragende kvalitet / prisforhold
  • håndlavet
  • produktion håndværk
  • Design og funktionalitet
  • holdbar
  • Fremstillet i Italien

For nylig viste produkter