Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Chandelier design vintage håndlavet keramik Cameron Ferroluce

Kode: CAMERON
kr 2.232,12 kr 2.769,63 -19%

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
Ø 23 cm x h. 30 cm; Vægt 1,37 kg
Leveringstider
20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Ferroluce
Cameron vintage design keramisk lysekrone af Ferroluce
Cameron er en fantastisk ophæng, klokkeformet og med en vintage-industriel stil, håndlavet af dygtige håndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af en jernstruktur med diffuser lavet af poleret keramik, fås i forskellige farver.
Særlige egenskaber ved denne lampe er håndværk af den keramiske diffusor. Keramikken er faktisk indrettet på en sådan måde som om tiden havde markeret sin vej. Reproduktionen af vejr erosion kombineret med glatte overflader giver denne ekstra værdi til denne suspension. Denne effekt, der bæres af tiden, giver Cameron en raffineret vintage-industriel stil. Metallstrukturen forstærker den antikke effekt endnu mere.
Lyse farver, skinnende overflader og raffinerede tegn på tiden for en nuværende profil i skyggen af en tidligere stil.
Ideel til at dekorere en engelsk stil hytte. Denne suspension skabt til miljøer med en omsluttende atmosfære, er i stand til at tilfredsstille de mest krævende krav takket være et unikt og originalt design. Et design, der er imod luksus, men som harmonisk sameksisterer med det. Design, der bevarer den væsentlige brug og beroliger med en delikat balance mellem former og toner.
Cameron giver liv til et rent lys uden afskærmning. Det er netop disse enkle og delikate former, der tiltrækker opmærksomhed, og det gør Cameron i stand til at tilpasse sig enhver indretning fra den enkleste og minimaleste til de mest klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Tag også et strejf af design til dit hjem!
Små detaljer for en fantastisk effekt med en antikke smag!
Lampe til rådighed i forskellige finish. Kontroller farveskemaet og indtast den ønskede finishkode i den relevante boks!

Bemærk: Pæren er udelukket
Brugbar pære: 1x maks 53 W, E27 stik

VIGTIGT: Da varens finish er helt håndlavet, kan produktet undergå små variationer i tone sammenlignet med billedet, en funktion, der understreger det enkelte produkts unikke karakter.

Lampen kan udfyldes med de specielle pærer af Ferroluce Retró-linjen. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.

Vi informerer vores kunder om, at virksomhedens tilbagesendelsespolitik ikke kan anvendes på følgende produkter, fordi de er håndværksmæssige og unikke håndlavede produkter på kundens anmodning. Dette indebærer, at de ikke kan returneres efter køb.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter