Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Chandelier design vintage håndlavet keramik Cameron Ferroluce

Kode: CAMERON
kr 1.677,80 kr 2.117,76 -21%

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
Ø 23 cm x h. 30 cm; Vægt 1,37 kg
Leveringstider
20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Ferroluce
Chandelier design vintage håndlavet keramik Cameron Ferroluce
Cameron er en fantastisk suspension, klokken form og den vintage stil - industrielle, håndlavet af dygtige håndværkere i Italien.
Denne smukke lampe er lavet af en jern struktur med diffuser lavet af glaseret keramik, fås i forskellige farver.
Særlige ved denne lampe ligger i håndværk af keramiske diffuser. Den keramiske, i virkeligheden, er indrettet på en sådan måde som om tiden havde markeret sin vej. Den udhuling af spilletid kombineret med blanke overflader giver det ekstra værdi til denne suspension. Denne effekt forbruges af tid, giver Cameron en vintage stil - sofistikeret industriel. Metallet struktur, forstærker endnu mere antikke effekt.
Lyse farver, blanke overflader og søgte tegn på tid til en aktuelle profil i rollen som en tidligere stil.
Perfekt til brug i en engelsk hytte stil. Denne suspension skabt af atmosfæren omslutter miljøer, det er i stand til at opfylde de mest krævende krav takket være en unik og originalt design. Et design, der er imod luksus, men det lever i harmoni med det. Design, der bevarer den væsentlige forbrug og beroliger med en hårfin balance af former og toner.
Cameron giver liv til et rent lys uden afskærmning. Det er disse former, så enkel og delikat opsigtsvækkende, og at gøre Cameron kan matche enhver indretning fra enkle og minimal, til de mere klassiske, hvilket skaber en delikat kontrast.
Det bringer dig også et strejf af design i dit hjem!
Små detaljer med stor effekt af de gamle smag!
Lampe fås i forskellige finish. Tjek farvekortet i kassen, og indtast den ønskede slut kode fra dig!

Bemærk: Pære ikke inkluderet
brugbar pære: 1x max 53 W, E27

VIGTIGT: Da finish af artiklen er fuldstændig håndlavede, kan produktet undergå små variationer i tone end det billede, en funktion, der fremhæver det unikke i hvert enkelt produkt.

Du kan fuldføre lampen med de særlige pærer Ferroluce online Retro. Tilgængelige modeller: Grace, Serenity, Natalia og Lily.

Ferroluce er en virksomhed, der indsamler historie og kunsten vores hjemmesider siden 1982. Det er en moderne virksomhed, der ønsker at bevare traditionelle kultur og bestå en "italiensk håndværker excellence.
De lysekroner er resultatet af kærlighed og respekt for tradition og for sagen: enkelhed, gamle værdier, smagen af ​​fortiden, som stadig hører til os, og vi ønsker at forevige i ethvert hjem, lokale, hotel, unik atmosfære i stil og elegance.
produktion Det foregår udelukkende i Italien, og hvert element er et ægteskab af harmoni af former og søge efter ny kromatisk alkymi.
Hvert element får dermed en unik personlighed.
Ferroluce har skabt denne kollektion hedder "Retro", for at tilfredsstille selv de mest krævende kunder, og belyse og pynt med originalitet, elegance og entydighed, miljøer industri-stil, vintage, metro, minimal til de mest varierede og originale.
Alle produkter er udelukkende lavet i Italien og stringent EU-lovgivningen.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies