Made in Italy

Bogreol transparent væg Sfera3 L180 x H180 x P30 cm, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: SFERA 3 TRASP
kr 16.403,86 kr 20.504,83 -20%
Materiale PMMA
Foranstaltninger L 180 x H 180 x P 30 cm
Farve gennemsigtig
Leveringstider 7 dage efter bekræftelse af ordren * leveringstider kan stige i tilfælde af produkt er ikke tilgængelig på lager
Bogreol transparent væg Sfera3 L180 x H180 x P30 cm, fremstillet i Italien
Privat Bibliotek minimale linjer og effekten af ​​vakuum suspension til bøger, der leverer: dens bøger, i virkeligheden, Tilpasning af hjemmet. Biblioteket gennemsigtige SFERA3 begyndte som en selvbærende bibliotek, men du kan forankre væggen. De fysiske-tekniske karakteristika af plexiglas (slagfast, ikke-deformerbart, holdbare, isolerende) gør produktet egnet til både indendørs og udendørs. Lysstyrken og lysstyrken forblive konstant og uændret over tid. Plexiglass PMMA fra jomfru polymer anvendes ved ikke-toksisk, hypoallergen, lugtfri og antibakteriel. Genanvendeligt 100%. I overensstemmelse med UNI EN 71-3: 200. Udtænkt, designet og fremstillet i Italien, med italienske materialer.

Dette produkt er fremstillet af et selskab, stærkt fokus på udviklingen af design tendenser og bekvemmeligheden ved plexiglas. Med erfaringerne fra mange års aktivitet, er ideerne om kreative italienske designere omdannet til objekter klar til at møblere alle rum personlighed: møbler, inventar, boligtilbehør og belysning, essentielle elementer i den hjemlige landskab.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter