Viadurini Design Radiators: den Nye Samling af Glasradiatorer

Radiatorer og dekorative radiatorer er en ny måde at opvarme hjemmet med design på

Har du nogensinde tænkt på radiatorer som møbler? Nå, radiatorer af det nye mærke Viadurini Design Radiators- kollektion er meget fungerende og ekstremt moderne også med et uforglemmeligt design!

Farvel gamle og klassiske hvide radiatorer, denne nye radiator kollektion tilbyder noget unikt til dit badeværelse, men også til din stue. Nu opvarmes huset med stil takket være designede og farverige radiatorer med en original form, der integreres fejlfrit i indretningen af ​​ethvert miljø.
Viadurini Design Radiatorer præsenterer en bred vifte af glas radiatorer. Deres navne er Jhonny, Brian og Berry, radiatorerne fås i dobbelt version: elektrisk og hydraulisk lavet af glas. Her er nogle funktioner, der er opmærksomme:

Hvad den hydrauliske radiatorversion angår, fungerer den, fordi dens vandforbrug er betydeligt lavere sammenlignet med traditionelt system. Desuden har det et system, der er perfekt tilpasset til varmepumpeopvarmningssystemet eller til vedvarende energikilder. Dens ejendommelighed? Et ark lavet i hærdet glas ved 600°, der gør det modstandsdygtigt, sikkert og originalt.

Den mest innovative teknologi bruges til at skabe en elektrisk radiator. Denne specifikke teknologi gør det muligt for produktet at forstå, hvad der er den rigtige måde at opvarme miljøet på, undgå energispild og holde produktets overfladetemperatur på et minimum. Dens struktur består af to ark i hærdet glas, hvor den elektriske modstand er placeret.
For begge versioner kan du kræve en spejlfinish. En smuk forsølvning gør det til et designet spejl.
Yderligere information? Den touch-systemet screen styring til den elektriske udgave! Det er en infrarød kontrol med en børnesikringsfunktion, som giver mulighed for bedre at optimere ydeevne i kombination med en fjernbetjening.

For at kende alle dens tekniske funktioner, besøg direkte vores hjemmeside:  "Klik her for at se Viadurini-radiatorer."

Denne eksklusive radiator kollektion er også kendetegnet ved den specielle omhu, hvormed hvert enkelt produkt realiseres, alt sammen Made in Italy. For enhver, der ønsker at give sit eget miljø en glamour og et ultra personligt præg. Det er muligt at tilpasse glasradiatorer med ethvert ønsket billede! " Serigrafi " er den specielle teknik, der bruges til at placere dit billede i to gennemsigtige krystalark.
Resultatet? Lad din fantasi løbe!
Email Newsletter
Newsletter