Hvilket Vægur Skal du Vælge til Hjemmet: Klassisk Vintage Stil, Design eller Moderne?

Hvilket vægur skal du vælge hjemmet: klassisk vintage stil, design eller moderne?

Når du tænker på et vægur , bliver du ført til at overveje traditionelle former og formater eller det klassiske cirkulære ur med en mere eller mindre klassisk urskive. Her vil vi ud over at foreslå klassikeren forsøge at tilbyde dig moderne designelementer eller vintage-fortolkninger.
Med abstrakte former eller former inspireret af naturen er vægure lavet af mesterhåndværkere præget af ubegrænset kreativitet, der finder sit maksimale udtryk i kombinationen af ​​former og farver.

Men inden det svarer vi på et par spørgsmål:

Valget baseret på møblerne: vintage eller moderne?

Hvis du tidligere kun kunne stole på en type vægur (analog og klassisk cirkulær base), er valget nu meget mere varieret.
Hvis rummet er indrettet i en "klassisk" stil, ville et vintage vægur bestemt ikke skade. Opret muligheden for at gå tilbage i tiden takket være et design, der har fortid at fortælle. Dette er netop skønheden ved vintage vægure. Hvis du også vil " genopleve fortiden ". Hvis stuen derimod har møbler, der er i takt med tiden, kan du bestemt ikke lade være med at stole på et moderne vægur.

En sådan model kan straks genkendes sammenlignet med en vintage-stil, fordi den kan prale af lysere farver og et bestemt design(det kan tage enhver form).

Vægur tydeligt synligt og med en varieret stil?

I dette tilfælde kan valget kun falde på vægurene integreret på paneler eller malerier. Mulighederne her er uendelige, med det samme system, som du bruger til at vælge et ornamentalmaleri eller et møbel, vil du helt sikkert finde valget af et ur af denne art nyttigt og æstetisk tilfredsstillende.

Vægure håndlavet af italienske håndværkere

Viadurini tilbyder en lang række vægure lavet af italienske håndværkere. Disse håndværkere, der er specialiseret i metalbearbejdning, skaber mesterligt hele spektret af ure, du ser i vores online katalog: fra oprettelsen af ​​strukturen til laserskæringen for at skabe de forskellige designs og op til maleriet. Dette er sandt Made in Italy. Vægure er bestemt det mest anvendte og efterspurgte tilbehør til hjemmet: Ud over den rent æstetiske faktor udfører væguret en meget vigtig funktion: at give det nøjagtige tidspunkt med et enkelt blik uden at skulle søge i dit håndled, måske trække din hånd ud af din lomme eller gå på jagt efter din smartphone.

Klik her for at se hele vores katalog over vægure divideret med stil.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter