En Gammel Italiensk Skat på Viadurini

I dag på Viadurini hjemmeside finder du de eksklusive genstande til bordet og køkkenet lavet med håndtrykte tekstiler af Marchi familie ved hjælp af en gammel træ mangle, designet af Leonardo da Vinci, fuldt funktionel siden 1633 og forblev den eneste eksempel i verden!

Dette er en af ​​de hemmelige skatte, som Viadurini vil distribuere og gøre kendt over hele verden.


En gammel italiensk skat på Viadurini  En gammel italiensk skat på Viadurini  En gammel italiensk skat på Viadurini

Duge, servietter, morgenmadssæt, forklæder, puder, håndklædergrydeholdere, runner og mange andre håndlavede produkter stadig lavet med gamle træforme og naturlige farver.


En gammel italiensk skat på Viadurini  En gammel italiensk skat på Viadurini  En gammel italiensk skat på Viadurini

Den Antica Stamperia Marchi forblev den sidste workshop til at producere disse udskrifter med Mangano teknik, en gammel presse stand til at behandle lærredet, strygning det, udjævning det op til at gøre det skinnende og kompakt. En unik procedure, italiensk håndværk, helbredes i enhver detalje ved hjælp af ultra-hundrede århundrede traditionelle værktøjer med teknikker overført fra generation til generation af Marchi-familien.

Farver skjuler også en hemmelighed.

Faktisk er farverne i butikken naturlige og mineralsk. De doseres eksperter i henhold til en hemmelig familieopskrift. I valget af farver i Romagna-udskrifterne er rustfarven fremherskende, en uudslettelig okergul over tid, intens blå , grøn og rød.

Oplev denne eksklusive kollektion på vores Viadurini-websted!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter