Fritstående Badekar - den Perfektion, der giver Øjeblikke af Afslapning

Hvis du besluttede at forny møblerne på dit badeværelse, eller hvis du købte et nyt hus, og det er tid til at vælge møblerne til badeværelset, har du stødt til den sædvanlige vejkryds: afslappende badekar eller behageligt og hurtigt brusebad?

For ikke at give afkald på det mest afslappende øjeblik på din dag, hvor du giver dig en varm kos, er vores råd et badekar, men fritstående! Hvis du ikke kender, at disse modeller fortsætter med at læse artiklen, vil vi forklare dig de vigtigste fordele ved køb af et fritstående badekar.

Hvad er de?

Denne type badekar er uden tvivl et møbel, der får al opmærksomhed, der pålægger sig selv den absolutte hovedperson i badeværelset. Den største nyhed sammenlignet med det klassiske badekar er, at de ikke har brug for vægstøtte, så de kan placeres overalt i badeværelset eller i et andet rum.
Men lad os gå og opdage bedre disse badekar. Deres design er original og trendy, stå ned i det klassiske hvide badekar og lad fantasien stå. Innovative materialer, former og farver, der tør give dit hus et unikt italiensk designmøbler!

Messing:

De første forslag, som vi fortæller dig om, er det badekar, der realiseres i messing. Formen er afrundet for at minde det gamle vaskeri eller firkantet. Den udvendige beklædning kan være i messingfarve eller i hvidt jern. Som håndværksprodukt kan finisherne tilpasses. Et eksempel er badet "Annie" og "Vanessa", elegant og raffineret med en moderne stil for at give et strejf af klasse til dit hus.



Støbejernet:

Men for nu opgiver vi messingen til fordel for det glaserede støbejern i titanium og malet med dine yndlingsfarver. Et klassisk design, der minder om fortiden takket være hans aflange og koniske form og føtterne også i støbejern, dekoreret og farvet i sølv. Den eksterne farvetone kan tilpasses på vores hjemmeside, hvor du kan finde billederne i blå, rød, antik rose og mange andre farver. Forskellige størrelser tilgængelige til badekar, der giver et vintage touch til dit badeværelse.

Men der er andre grunde til at vælge et fritstående badekar i støbejern. Dette materiale respekterer miljøet, så det er perfekt til dem, der ønsker at købe designet uden ophør med at være grøn. De er solide og uændrede over tid og nemme vedligeholdelse takket være deres glatte overflade, der ikke holder kalkstenen, let at rengøre, og det er en økonomisk løsning, fordi støbejernet holder temperaturen på vandet varmt.



Solid Surface:

I slutningen af det sidste forslag henvender vi os til dem, der elsker at tørre med interiørmøbler ved at tilbyde dig det fritstående badekar med de mest excentriske og originale former. I dette tilfælde er det anvendte materiale Solid Surface, et innovativt kompositmateriale, der er fremstillet ved forarbejdning af skum dækket med specielle harpikser, der revolutionerer designverdenen takket være hans alsidighed, der gør det muligt at realisere enhver form, du ønsker. Det er også meget solidt, modstandsdygtigt over for urenheder, let og let at rengøre.

To eksempler på fritstående badekar realiseret med dette materiale er "Ocean", som er et bådformet badekar, der fås i den hvide og sorte farve, som giver dig mulighed for at forkæle dig selv med et øjeblik af afslapning, som kun giver dig mulighed for at rejse, hvor du vil luk øjnene. Er du klar til at lade dig gå i bølgerne?



Det andet eksempel er "Bath Tao", kendetegnet ved et enkelt element, der roterede og malede i forskellige farver gengiver tao-symbolet. Et dobbelt badekar for dem, der elsker at dele øjeblikke af afslapning.



Klik her for at opdage hele den fritstående badekar-samling!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter