Designstole til Eksklusive Miljøer og Kontorer - Møbleret med Luksus

”Jeg er en mand med enkel smag. Jeg er altid tilfreds med det bedste. ”
(Oscar Wilde)

Hvem bedre end Oscar Wilde udtrykker konceptet om, at "det bedste" er synonymt med enkelhed. Når du vil dekorere dit eget hjem eller kontormiljø, leder du altid efter noget unikt og specielt, og det er rigtigt, fordi møblerne afspejler din personlighed, essens og karakter.

Derfor er stolene fra Luxy ideelle til indretning til hjemmet og kontoret. I vores butik kan du finde mere end 200 modeller af designerlamper til et glamourøst kontor fra Luxy-kollektionen!
Deres enkle og vigtige linjer fanger opmærksomhed, fordi de er fascinerende og eksklusive, men samtidig fører til design og funktionelle produkter, der er perfekte til daglig brug.
Det venetianske firma fokuserer på kvaliteten af ​​fremstilling og materialer valgt med stor omhu. Vær også opmærksom på finishen på hver stol, der kontrolleres omhyggeligt inden afsendelse.

Luksusprodukter er resultatet af skræddersyet mestring og omhyggelig produktionsproces kombineret med et omhyggeligt udvalg af råmaterialer.
Stolene er uundværlige tilbehør til møbler til indvendig og udvendig indretning. Luxys designere har været glade for at skabe bølgende designstole og passer til ethvert miljø.

Stole med lyse nuancer eller neutrale farver i innovative eller traditionelle materialer med trendy eller klassiske morfologier med ergonomiske eller lineære rammer er perfekte til glamourøse møbler.
Luxys Office foreslår en af ​​sine bedst sælgende modeller.

Nulite foreslås som en solid "let Venus", duktil og elegant, perfekt til kontorer og hjem.

Stellet, der fås i to ryglænshøjder, høje og mellemstore, flonerer mange forkromede aluminiumskomponenter og understøttes af 4-5-vejs baser eller i slædeversionen. Tre omslag: en behagelig med stor polstring, den anden i mesh og den tredje - serie af kronens juveler - med flad polstring med sømløse riller takket være termoformning.

En bred vifte af produkter til kontraktsektoren fuldender samlingen. I vores butik kan du finde uendelige løsninger til kontordesignlamper.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter