8 Ideer til at Vælge det Perfekte Bord til Dig!

Bord hovedpersonen i boligdesign - 8 fantastiske ideer med en smag fremstillet i Italien

Tabellen skiller sig ud som den ægte og unikke hovedperson mellem møbler elementer i dit hjem. En tabel, der ikke kun repræsenterer en funktionel genstand for møbler, men også et kunstværk i sig selv udtryk for personlighed på den person, der købte det.

Bag hver tabel, der er et forsknings-arbejde på de mest innovative materialer til brug, og på den elegante og enestående finish til at erobre hjertet af hvem der ser på dem. Stadig større opmærksomhed er også taget hensyn til miljøet gennem anvendelse af økologiske produkter og forandringsprocesser med avancerede teknologier, der har en særlig opmærksomhed på det grønne aspekt i produktionen.

Nedenfor vil vi vise dig nogle forslag fra vores hjemmeside, så lad dig blive overrasket over de mange forskellige materialer og særlige former af disse tabeller til ydre og indre!

1 - Udvideligt bord op til 300 cm i glas og stål fremstillet i Italien - Grotta:

Det første forslag, vi præsenterer for dig, er et spisebord, der kan udvides i Grotta; skitseret af en perfekt kombination af æstetik og praktisk, hvilket garanterer en stærk indvirkning i enhver sammenhæng. Håndlavet i Italien med materialer af høj kvalitet og 100% fremstillet i Italien. Karakteriseret ved en hærdet glasplade og en sort eller hvid lakeret stålbase.

2 - Udvideligt rundt bord op til 170 cm i lamineret fremstillet i Italien - Dollars:

For det andet foreslår vi et rundt udvideligt bord Dollars er kendetegnet ved et let og smagfuldt design, der gør det til et bestemt originalt møbel. Håndlavet i Italien med materialer af høj kvalitet og 100% fremstillet i Italien.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

3 - Viadurini Living - Rundt design keramisk bord og røget glasbund - Random:

Det tredje forslag er en rund tabel. Denne type bord bruges i stigende grad til møblering af spisestuen og køkkenet. Dette skyldes, at deres form, kendetegnet ved fraværet af kanter, giver en større kapacitet og favoriserer samtalen mellem gæsterne. Det tilfældige runde spisebord er mærket med et elegant og alsidigt design perfekt til dekorering af enhver miljøstil.
Håndlavet i Italien med fremragende kvalitetsmaterialer.
Sammensat af en keramisk top kombineret med glas (tykkelse 12/8 mm glas + 5 mm keramik) og røget glasbund.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

4 - Viadurini Living - Hvid udvides bord med naturlig fast struktur Rico:

For dem, der elsker enkelhed uden at ofre design, er vores forslag Rico-bordet, der kan udvides. Æstetik Rico er baseret på kontrasten mellem den kølige hvide af gulvet og træramme naturlige bejdset træ. Den er ideel til dem, der elsker at underholde venner og familie til frokost eller middag. Rico kan strækkes i trin 3: 240, 300 eller godt 360 cm i længden.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

5 - Moderne bord i venetiansk Briccola træ og glas:

Et råd til dem, der elsker unikke er Venedig-bordet. Det repræsenterer en hyldest til denne vidunderlige italienske by, da træet af den Venetianske briccole er fanget inde i glasset, i de kreationer af bordplade. Hvad der er slående, er harmoni mellem glas symbol på lagunen vand og briccola træ, der repræsenterer naturen med sine cykler.

6 - Design udvideligt bord med hærdet glasplade Iside:

Hvis, i stedet, du vil have et design bord, der bruger forskellige materialer til fremstillingen, blandt dem rustfrit stål for at få en resistent struktur og træ til det ben, der harmonerer perfekt med den hærdede glasplade. Fås i forskellige størrelser, er det Iside bordet har også en udvidelse for at forstørre overflade.

7 - Moderne designbord i hærdet glas lavet i Italien, Clark:

For dem, der elsker moderne stil og ønsker at indrette deres spisestue ikke kun med et bord, men med en skulptur, vi tilbyder Clark tabel fra Viadurini Living Kollektion realiseret med hærdet glas top og polyuretan basis af et italiensk firma specialiseret sig i møbler og tilbehør for os af Viadurini.

8 - Moderne sidebord i egetræ fremstillet i Italien Zerba:

Endelig for dem der kan lide den klassiske stil med et originalt touch-vi præsentere Zerba bord, en af de mest købte af vores kunder. En extensible bordet, dets udvidelser er indeholdt inde, produceret i Italien med metal ben og eg forgyldt top. Formen på benene, og lyst til, at producenten gav benene tilbud på de beskueren et indtryk af stabilitet, der fortoner sig i det omgivende miljø.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

Klik her for at se flere forslag til Viadurini's made in Italy spiseborde.

Noemi Repossini
Press Office Viadurini
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter