15-20 Minutter til Rengøring af Kogepladen og din Grill

Sådan rengøres grillen efter brug

Kogepladen og kogepladen forbliver varme i mange timer, så vær forsigtig.

Du kan slukke ilden, når den er brugt med vand, eller lade den slukke naturligt. Gløder kan vare i over 24 timer . Placer ikke ABS-dækslet eller det integrerede dæksel over kogepladen.

Rengøring af kogeplader

Under brug holdes det olieret og renses for madrester under tilberedningen ved at skrabe overfladen med en spatel og skubbe den fjernede rest i ilden.

Når tilberedningen er færdig, skal du sprede overfladen på den stadig varme overflade godt og fjerne snavs og aflejringer.

Med en kold plade skal du skrabe igen og gnide hele toppen inklusive sidekanten med en ståluld (det samme for COMBI, SMOKER og tilbehør).

Olie hele toppen og kanten igen med olivenolie, så overfladen ikke forbliver i kontakt med luft og vand.

Det anbefales stærkt, når det er afkølet og renset godt, at dække toppen med COVER i ABS eller med fuld dækning af hele grillen. Hvis kogepladen ikke er tilstrækkeligt beskyttet, har den en tendens til at ruste, der tvinger den næste anvendelse til at børste den med en boremaskine og en stålbørste.

Tømning af asken

For hver brug skal den resterende aske fjernes (vent 1 hel dag, indtil gløderne er uddøde).

Den kan fjernes med en spatel direkte fra kogepladens hul, og hvis der forbliver rester ved at åbne bunddøren, vil asken falde ned - placer derefter en beholder nedenunder for at samle den op = åbn aldrig døren ved at trække i den, når den arbejder , gløder ville falde på træet nedenunder og kunne tage ild.

Når du er rengjort, skal du placere døren korrekt (den har også en sikkerhedsfunktion for at forhindre, at gløder falder på det underliggende træ, mens du brænder det).

Kogefyren er lavet af cortenstål, så det vil med tiden skabe en naturlig oxidation af stålet, der beskytter det , medmindre det er bestilt medoxidation og blokering af det samme, i så fald vil meget mindre være risikoen for at blive snavset ved at røre ved den oxiderede overflade.

Oplev vores 3 grill i grillen med brændeovn:
1 - GIORGIONE
2 - HEINZ
3 - FERRAN
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter