Made in Italy

Blank keramisk bordplade håndvask L 69 cm Fremstillet i Italien - Oscar

  • Made in Italy
  • Kode: OSCAR
kr 6.900,31 kr 8.625,40 -20%
Materiale Keramisk
Leveringstider 15/20 arbejdsdage
Længde (cm) 69
Dybde (cm) 46
Højde (cm) 19

Bordvask i håndlavet keramik Fremstillet i Italien.

Bordvask i farvet keramik med blank finish håndlavet gennem en 100% Made in Italy -proces . Elegance og originalitet samles for at give liv til en møbleringsløsning til badeværelset med en moderne smag og en raffineret sjæl, designet til dem, der elsker at indrette gennem en kreativ og unik, men samtidig stilfuld stil.

Det, der er født, er en håndvask med excentriske former og perfekte symmetrier, der udgør en eksklusiv og raffineret personlighed. De foreslåede farvenuancer beriger derefter produktets endelige æstetik og fuldender udseendet efter et resultat, der er i stand til at erobre centrum af opmærksomhed, hvilket gør det til den sande hovedperson i rummet.

Et produkt, der kommer fra de naturlige elementer af jord, ild og vand for at give liv til komplementer med en unik og original karakter. Den ekstreme opmærksomhed på detaljer og søgen efter råvarer af høj kvalitet går sammen om at skabe designobjekter, der er udtænkt og skabt til dem, der leder efter en utraditionel stil, der kan fortælle en historie og give mening til enhver identitet, unik og uigenkaldelig.

For at øge kvaliteten og værdien af hvert produkt er den særlige teknik med keramiske ruder, der finder sted gennem en første og enkelt fyring ved 1250 ° og derfor ikke kræver yderligere fyring. Denne type behandling garanterer lyse farver samt fremragende slidstyrke og termiske ændringer og gør rengøring særlig enkel og hurtig. De resulterende finish er derfor et resultat af omhyggelig forskning, der har til formål at skabe kvalitets- og langvarige møbleringsløsninger .

Tilgængelige farver:

  • smaragd;
  • kongeblå;
  • sand sten;
  • flodsten;
  • let agat;
  • sort.
Gratis flowafløb inkluderet.

NB : da dette er et håndlavet produkt, har det rigelige muligheder for tilpasning i form, farve og finish.
Kontakt os for mere information eller et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om oplysninger ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter