Made in Italy

Bibliotek Battikuore 186x101 Design (3 hylder) Mabele, håndlavet produkt

  • Made in Italy
  • Kode: MB
kr 19.755,34
Foranstaltninger 186x101x16,5 cm
Leveringstider 15 arbejdsdage
Vægt 47 kg
Battikuore bibliotekskonstruktion, måler 186x101 cm med 3 hylder - Mabele.
De hjerteslag og hans vej bliver hylderne i denne originale bibliotek fra malet jern væg, ideel til opbevaring af bøger eller dyrere varer.

Den Liberia Battikuore fremstillet udelukkende i Italien af Mable, er et supplement, der pryder værelserne og på samme tid er yderst funktionel, takket være den dynamiske form den sti, der, udover at være hylden, fungerer også som en praktisk bogstøtter.

Design: Giorgio Giorgis

Alle Mabele værker er lavet helt i Torino, Italien.
Metallet i Torinos tradition og erfaring, forskning og innovation og Mabele er en realitet, har bidraget til faldende det videregive denne viden til designverdenen.
Produkt omhu og opmærksomhed for detaljer er de Mabele retningslinjer og kun opretholde en helt indenlandske produktion kan sikre høje kvalitetskrav.
Design og bygning på samme sted, kan Mabele opfylde behovene hos de mest krævende kunder, garanterer altid en 100% Made in Italy.
Mabele: De Skræddere af Metal. Unge arkitekter og designere arbejder tæt sammen med eksperter "metal håndværkere" til at oversætte ideen i sagen, oplever nye former og søger den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Hjem tilbehør lavet udelukkende af Torino 100% Made in Italy.
Hvorfor købe:
  • design produkt
  • Materialer af første kvalitet
  • forarbejdning håndværk
  • UNI EN ISO 9001 - UNI EN ISO 3834 - UNI EN 1090
  • Kvalitet 100% Made in Italy - Torino
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter