Made in Italy

Betrukket fløjl quiltet arbejdede Elizabeth

  • Made in Italy
  • Kode: POLTRONA ELIZABETH
kr 27.575,34 kr 34.469,18 -20%
Foranstaltninger 87 x 80 x h. 78 cm
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Betrukket fløjl quiltet arbejdede Elizabeth
Elizabeth er en fantastisk og stilfuld stol oprindeligt designet, raffineret og eksklusiv. Kendetegnet ved en trækonstruktion og en dyb komfortabelt sæde og ryglæn fra den oprindelige ovale form. Hans ryg og hans sæde er komplet med komfortable polstring i polyurethanskum af varierende densitet.
Det særlige ved denne Elizabeth lænestol er lukket såvel som i sit design, i sin fløjlsstof med capitonnè, foreslås det på den fine nuancer af grå, i blødt væv.
Komplet med ribbet kant, fundet hængende knapper og ben malet træ.
Elizabeth forener i sig selv stil, kvalitet, design og raffinement. Med sine flydende linjer og enkel Elizabeth er velegnet til alle typer af møbler, fra klassisk til moderne.
Tilbydes i sarte nuancer fra beige til taupe Elizabeth at bringe ind i dit hjem en tidløs elegance!
Lavet helt i Italien.

Bemærk: Puder ikke inkluderet.

Materialer:
- Træramme
- Polstring i polyurethanskum med variabel densitet
- fløjl foring quiltet arbejde, Tex stof beige trim og due
- ribkant
- Ben i lakeret træ


ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."
Email Newsletter
Newsletter